Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Βέροια η «Λευκή Νύχτα». Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2017 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, επαναλήφθηκε εις διπλούν το 2018 και 2019, με την αγορά της Βέροιας να... λευκαίνει μια φορά στα τέλη Μαρτίου και μια στα τέλη Αυγούστου και εμπλουτίστηκε με πολλά ψυχαγωγικά δρώμενα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους αλλά και τοπικά γκρουπάκια με υπαίθριες συναυλίες, που έδιναν μια ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την αγορά. Φέτος η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Ανάπτυξης - Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τα καταστήματα να προχωρούν σε ειδικές και δελεαστικές προσφορές και να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 79 ετών, ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 και ώρα 17:00,
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Συγκίνηση και βαθιά συναισθηματική φόρτιση προκάλεσε η επίσκεψη του Ματθαίου Τσαχουρίδη στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο
-
Nothing Else Matters... εκτός από το συγκεκριμένο live, που θα παρακολουθήσουν πάνω από 120.000 άτομα!
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Θωμάς Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Με το ολοκληρωμένο σετ θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, όταν σε σταματήσει η Τροχαία - Υ ποχρεωτικό για όλα τα οχήματα





Καλο ειναι να θυμαστε, για πρώτη φορά Παρασκευή με χαιρετισμούς, πρόκληση κ λάθος, για μαγαζάτορες κ πελάτες
ΑπάντησηΔιαγραφήγια ακόμα μία φορά, τέλος του μήνα που κανένας δεν έχει λεφτά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήλευκή νύχτα με κινεζικά προϊόντα.
ΑπάντησηΔιαγραφήπαντού γραφει ενοικιάζεται αλλα αυτοι που εχουν μαγαζια πιστευουν οτι δεν θα φτασουν στο ενοικιαζεται.
απο εγωισμό και γινατι κρατιουνται οι επιχειρησεις.
έσβησε η βεροια άλλα πάντα υπάρχει ελπίδα.
Αμερικανιές, λευκή νύχτα και πράσινα άλογα. ΚΑΝΕΙΣ στην αγορά, όλοι στην εκκλησία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΨωνίζουμε πλέον μόνο από το internet στις χαμηλότερες τιμές και μας τα φέρνουν τα προϊόντα στη πόρτα. Σε οποιαδήποτε εταιρεία κούριερ της πόλης και να πάτε θα δείτε ότι γίνεται πανικός από παραγγελίες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο φίλε/φίλη μου...έτσι να στηρίζεις την πόλη σου δυναμικά και να ψωνιζεις από το internet όλα τα κινέζικα προϊόντα και να σου χαλάνε σε 1 μήνα.
ΔιαγραφήΜπα κινέζικα αγοράζεις εσύ από εδώ και τα πληρώνες για γνήσια. Μόνο από μεγάλες αλυσίδες και επώνυμα προϊόντα παίρνουμε.
ΔιαγραφήΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ
ΔιαγραφήΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!
Επειδή είσαι σίγουρα δημόσιος υπάλληλος ή σκέτο υπαλληλάκος, και γενικότερα άσχετος από ποιότητες... αγόραζε από το ίντερνετ γίνε ένα ακόμη πρόβατο στην ουρά και κάτσε να σε δουλεύουν...σε κάποιο κατάστημα στην πόλη σου θα δουλεύει η μανα σου ή η αδερφή σου ή η ξαδέρφη σου ή η κουμπάρα σου ή η φίλοι σου... ας τους να πεινάσουν επειδή εσύ ψωνιζεις από γνήσιες αλυσίδες από το ίντερνετ
Διαγραφήτα μαγαζια να παρουν ενα ή και δυο μεγαλα τσουβαλια να βαλουν μεσα τις εισπραξεις και φυσιακ να προσεξουν οι μαγαζατορες μη ριξουν πολυ τις τιμες και δεν ξερουμε τι να πρωτοαγορασουμε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαύρη μέρα πως σας φαίνεται;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα το κάνουν Πέμπτη. Με Χαιρετισμούς την ίδια ώρα, επιβάλλεται δεύτερη σκέψη. Απαίτηση του κόσμου. Μην πουν ότι δεν τους το είπαμε.
ΑπάντησηΔιαγραφή