Quantcast

http://picasion.com/

Έρχεται η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Βέροιας

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Βέροια η «Λευκή Νύχτα». Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2017 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, επαναλήφθηκε εις διπλούν το 2018 και 2019, με την αγορά της Βέροιας να... λευκαίνει μια φορά στα τέλη Μαρτίου και μια στα τέλη Αυγούστου και εμπλουτίστηκε με πολλά ψυχαγωγικά δρώμενα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους αλλά και τοπικά γκρουπάκια με υπαίθριες συναυλίες, που έδιναν μια ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την αγορά. Φέτος η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Ανάπτυξης - Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τα καταστήματα να προχωρούν σε ειδικές και δελεαστικές προσφορές και να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα.

12 σχόλια:

  1. Καλο ειναι να θυμαστε, για πρώτη φορά Παρασκευή με χαιρετισμούς, πρόκληση κ λάθος, για μαγαζάτορες κ πελάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ακόμα μία φορά, τέλος του μήνα που κανένας δεν έχει λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λευκή νύχτα με κινεζικά προϊόντα.
    παντού γραφει ενοικιάζεται αλλα αυτοι που εχουν μαγαζια πιστευουν οτι δεν θα φτασουν στο ενοικιαζεται.
    απο εγωισμό και γινατι κρατιουνται οι επιχειρησεις.
    έσβησε η βεροια άλλα πάντα υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμερικανιές, λευκή νύχτα και πράσινα άλογα. ΚΑΝΕΙΣ στην αγορά, όλοι στην εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψωνίζουμε πλέον μόνο από το internet στις χαμηλότερες τιμές και μας τα φέρνουν τα προϊόντα στη πόρτα. Σε οποιαδήποτε εταιρεία κούριερ της πόλης και να πάτε θα δείτε ότι γίνεται πανικός από παραγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο φίλε/φίλη μου...έτσι να στηρίζεις την πόλη σου δυναμικά και να ψωνιζεις από το internet όλα τα κινέζικα προϊόντα και να σου χαλάνε σε 1 μήνα.

      Διαγραφή
    2. Μπα κινέζικα αγοράζεις εσύ από εδώ και τα πληρώνες για γνήσια. Μόνο από μεγάλες αλυσίδες και επώνυμα προϊόντα παίρνουμε.

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ
      ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!

      Διαγραφή
    4. Επειδή είσαι σίγουρα δημόσιος υπάλληλος ή σκέτο υπαλληλάκος, και γενικότερα άσχετος από ποιότητες... αγόραζε από το ίντερνετ γίνε ένα ακόμη πρόβατο στην ουρά και κάτσε να σε δουλεύουν...σε κάποιο κατάστημα στην πόλη σου θα δουλεύει η μανα σου ή η αδερφή σου ή η ξαδέρφη σου ή η κουμπάρα σου ή η φίλοι σου... ας τους να πεινάσουν επειδή εσύ ψωνιζεις από γνήσιες αλυσίδες από το ίντερνετ

      Διαγραφή
  6. τα μαγαζια να παρουν ενα ή και δυο μεγαλα τσουβαλια να βαλουν μεσα τις εισπραξεις και φυσιακ να προσεξουν οι μαγαζατορες μη ριξουν πολυ τις τιμες και δεν ξερουμε τι να πρωτοαγορασουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαύρη μέρα πως σας φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να το κάνουν Πέμπτη. Με Χαιρετισμούς την ίδια ώρα, επιβάλλεται δεύτερη σκέψη. Απαίτηση του κόσμου. Μην πουν ότι δεν τους το είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ