Quantcast

http://picasion.com/

Κλείνουν τα μπαρ, υπό σκέψη καφετέριες και εστιατόρια

Η κυβέρνηση θα λάβει πιο αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου κλείνοντας αρχικά τα μπαρ, ενώ είναι υπό σκέψη να κλείσουν καφετέριες και εστιατόρια. Τα νέα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν και να ληφθούν άμεσα, καθώς μετά το κλείσιμο των σχολείων και των πανεπιστημίων
παρατηρήθηκε πως ο κόσμος συνωστίζεται σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, χωρίς να δείχνει ανησυχία και γι αυτό έχει σημάνει συναγερμός στην επιστημονική κοινότητα. Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο συνωστισμός κόσμου βοηθάει στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έρχονται μέτρα τύπου Ιταλίας

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα μέτρα που θα περιλαμβάνουν το κλείσιμο των μπαρ θα ανακοινωθούν αύριο Σάββατο από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. Αυτή την ώρα οι συσκέψεις των επιτελείων είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να ληφθούν μέτρα τύπου Ιταλίας για τον κορωνοϊό, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το κλείσιμο όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια και καφετέριες), ωστόσο το συγκεκριμένο μέτρο δεν έχει κλειδώσει ακόμα.


Πηγή

2 σχόλια:

  1. Προφανώς οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε μπαρ, καφέ και εστιατόρια θα ταΐσουν την οικογένειά τους με σανό που θα μοιράσει ο Μητσοτάκης και θα πληρώσουν το νοίκι και το ρεύμα με τα λεφτά της μονόπολης. Εκτός αν δουλεύει ο άλλος σερβιτόρος από χόμπι και έχει στη άκρη καμιά περιουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ( ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕ) ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ... ΠΟΛΕΜΟ!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ