Quantcast

http://picasion.com/

Κλειστά την Κυριακή τα Super Market

Τα σούπερ μάρκετ, που παρέμειναν ανοιχτά στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων λόγω του κορωνοϊού, δεν είχαν κίνηση άρα δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτά, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Παπαθανάσης. Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», o υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα εμπορίου, επισήμανε συγκεκριμένα πως τις Κυριακές που λειτούργησαν τα σούπερ μάρκετ λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορωνοϊου «δεν είχαν κίνηση. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούν». 

Διευκρίνισε ωστόσο πως αυτό είναι ένα ζήτημα που εξετάζεται αλλά σε ό,τι αφορά αυτήν την Κυριακή 29 Μαρτίου τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά, όπως είπε. Αναφορικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών επισήμανε πώς τα έκτακτα μέτρα ελήφθησαν «για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στα σούπερ μάρκετ. Μειώσαμε παραγωγούς και εμπόρους και απομακρύναμε τους πάγκους». 

 Ωστόσο διευκρίνισε πως αν δεν τηρηθούν τα μέτρα «το επόμενο βήμα είναι κλείσουν και οι λαϊκές». Παράλληλα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης έκανε έκκληση σε όσους διαθέτουν μάσκες και αντισηπτικά να μην αγοράζουν άλλα. Επισήμανε ότι η παραγωγική δυνατότητα της χώρας για τα αντισηπτικά μάλιστα «είναι 600.000 ημερησίως» ενώ σε ό,τι αφορά στις μάσκες διευκρίνισε ότι η κατάσταση στην αγορά θα βελτιωθεί την προσεχή εβδομάδα. Υπογράμμισε κλείνοντας ότι υπάρχει ανάγκη οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ να κάνουν πρόσληψης προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ