Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθημερινοί έλεγχοι της Αστυνομίας στα μαγαζιά - Καμία σύλληψη στην Ημαθία

Καθημερινοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Άνδρες των Αστυνομικών Τμημάτων της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας προβαίνουν σε αυτοψίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τυχόν παραβάσεις. Αν και
στην Κεντρική Μακεδονία έχουν συλληφθεί 5 άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, στην Ημαθία δεν υπήρξε κάποια παράβαση, με τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών να δείχνουν πειθαρχία στο μέτρο. Οι έλεγχοι της ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με την ίδια ένταση, ενώ οι έλεγχοι θα επεκταθούν και στα χωριά των τριών δήμων.

2 σχόλια:

  1. Ο νόμος μας δίνει παράδειγμα από τους επαγγελματιες. Σαφώς οι άνθρωποι έχουν τεράστιο πρόβλημα με το κλείσιμο των επιχειρήσεων τους αλλά το μήνυμα το στέλνουν καθημερινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εκκλησίες είτε ορθόδοξη είτε μουσουλμάνικη είτε οτιδήποτε είναι εκτός νόμου?? Αυτούς δεν τους πιάνει μάλλον ο ιός.... Ηθική αυτουργοί για ότι συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ