Quantcast

http://picasion.com/

Καλαϊτζίδης: «Η ματαίωση των παρελάσεων δεν μειώνει το αίσθημα του πατριωτισμού μας»

Μήνυμα για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου εξέδωσε ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας μεταξύ άλλων τόνισε πως η ματαίωση των παρελάσεων καθώς και όλων των εορτασμών δεν μειώνει καθόλου τα αισθήματα της εθνικής υπερηφάνειας και του πατριωτισμού μας. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: «Η φετινή επέτειος της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μας βρίσκει κάτω από ειδικές συνθήκες έκτακτης ανάγκης με την Ελλάδα να δίνει μια μεγάλη μάχη με έναν ύπουλο εχθρό. Η ματαίωση των παρελάσεων και όλων των εορτασμών δεν μειώνει καθόλου τα αισθήματα της εθνικής υπερηφάνειας και του πατριωτισμού μας. Αυτά βρίσκονται συνεχώς στην ψυχή μας κι αυτή τη φορά τα δείχνουμε με το ίδιο πάθος και με την ίδια πίστη, μέσω της προσπάθειας για την προάσπιση της υγείας, με ατομική και κοινωνική ευθύνη παντού.

Σε αυτή την Εθνική Επέτειο μένουμε σπίτι, ακολουθώντας κατά γράμμα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν κι έχουμε το βλέμμα και τη σκέψη στραμμένα στους σύγχρονους ήρωες της Πατρίδας μας, σε όλους εκείνους, άνδρες και γυναίκες, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση τόσο της υγείας μας όσο και των συνόρων μας. Τους θαυμάζουμε, τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε σύντομα να επανέλθουμε σε ρυθμούς που θα μας δίνουν τη δυνατότητα να το δείξουμε έμπρακτα, με έργα και όχι μόνο με λόγια. Με τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης όλα θα πάνε καλά. Χρόνια Πολλά».

9 σχόλια:

  1. Πες τα,πες τα... Μνημόνιο για φαγητό στην επόμενη παρέλαση που έρχεται ( 16η Οκτωβρίου..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται μνημόνιο το καλοκαίρι, το νου σας. Πολύ ποιο σκληρό από τα προηγούμενα. Ετοιμαστείτε για φαγητό με κουπόνια και άλλα πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΚΑΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
  4. Ένταξει τώρα ησυχασαμε...αφού μας ευχήθηκαν και αι μεταφοραι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του χρόνου 25 Μαρτίου 2021, θα γιορτάσουμε την πραγματική ελευθερία της πατρίδας μας και εύχομαι στην πραγματική πρωτεύουσα, την Κωνσταντινούπολη.
    400 χρόνια κάτω από το τούρκικο φέσι και 200 χρόνια ψευτορωμαίϊκο, σκλαβωμένοι στην εβραιομασωνία.
    " Μεθ’ ημών ο Θεός, γνώτε έθνη καὶ ηττάσθε.
    Ὅτι μεθ’ ημών ο Θεός.
    Επακούσατε έως εσχάτου της γης,
    Ὅτι μεθ’ ημών ο Θεός.
    Ισχυκότες ηττάσθε.
    Ὅτι μεθ’ ημών ο Θεός.
    Εὰν γὰρ πάλιν ισχύσητε, καὶ πάλιν ηττηθήσεσθε.
    Ὅτι μεθ’ ημών ο Θεός ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πραγματική πρωτεύουσα των Ελλήνων ήταν,είναι και θα είναι η ΑΘΗΝΑ, με τόνο στη παραλήγουσα εκ της προς τιμήν της θεάς που είχε τον τόνο στην λήγουσα .Τα αλλά είναι εβραϊκής έμπνευσης μυθεύματα(για τους ΕΛΛΗΝΕΣ).

      Διαγραφή

  6. Χαῖρε, φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα

    Χαίρε, τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα.

    Χαίρε, ότι εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί

    Χαίρε, ότι εμαράνθησαν οι των μύθων ποιηταί.

    Χαίρε, των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα

    Χαίρε, των αλιέων τας σαγήνας πληρούσα.
    Χαίρε Νύμφη ανύμφευτε.
    Ξυπνά, βγες από το λαγούμι σού αρουραίε. Ο Χριστός μας δεν γεννήθηκε από σπέρμα εβραίου και δεν ανήκει στο έθνος που τον σταύρωσε.
    Οι φιλόσοφοι, που τους τιμά η Εκκλησία, αλλά όχι ανώτεροι από την Υπεραγία Θεοτόκο, δεν πίστευαν στους "θεούς" που ήταν στα πάθη χειρότεροι από τους ανθρώπους.
    Και πάλι σου λέω, ΞΥΠΝΆ φουκαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να έχω ονειρώξεις να γιορτάσω στην Κωνσταντινούπολη τα 200 χρόνια ελευθεριας άσε καλύτερα.Τουλαχιστον εγώ έχω πρόβλημα μόνο όταν κοιμάμαι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ