Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ηχητικό μήνυμα τα περιπολικά στους δρόμους της Βέροιας

Δευτέρα σήμερα και τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα. Η έξοδος από το σπίτι για όλους τους πολίτες, πρέπει να γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους και πρέπει να συνοδεύεται είτε από βεβαίωση είτε από το ανάλογο SMS, με τους
ελέγχους από την Αστυνομία να είναι εντατικοί σε διάφορα σημεία της Βέροιας. Σήμερα Δευτέρα, η κίνηση ήταν ομολογουμένως ιδιαίτερα αυξημένη. Λίγο οι συντάξεις που πληρώθηκαν, λίγο η λιακάδα, λίγο τα καταστήματα τροφίμων που ήταν κλειστά την Κυριακή, σαν να... ξεμύτισαν λίγο παραπάνω λίγο οι Βεροιώτες!

Έτσι η Αστυνομία, παράλληλα με τις συστάσεις για τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και τον έλεγχο για τις απαραίτητες βεβαιώσεις, προχώρησε και σε περιπολίες με το ηχητικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ.. Περιπολικό της Τροχαίας Βέροιας κινούνταν στους κεντρικούς δρόμος της πόλης, όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός, μεταδίδοντας από μεγάφωνο το μήνυμα για τον περιορισμό κυκλοφορίας, το οποίο αναφέρει:

«Ισχύει περιορισμός κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα. Μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για εργασία ή για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων αναγκών. Στις μετακινήσεις να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και την ανάλογη βεβαίωση. Η συνεργασία σας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ.... Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ '' ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΤΖΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ '' ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ