Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα: «Οι Βεροιώτες έχουν μειώσει σημαντικά τις μετακινήσεις τους»

Η Ιωάννα Μπέλλα εμφανίστηκε μέσω skype στο «Happy Day» και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην Κύπρο αυτήν την περίοδο και πώς βιώνει η ίδια τα περιοριστικά μέτρα. Tα μέτρα στο νησί της Αφροδίτης ενάντια στην εξάπλωση της διασποράς του κορονοϊού είναι παρόμοια με αυτά της
Ελλάδας, όπως δήλωσε, και η ίδια βρίσκεται στην 3η βδομάδα καραντίνας, ακολουθώντας πιστά όλες τις παραμέτρους ασφαλείας. Όσον αφορά τη σχέση της, η Βεροιώτισσα καλλονή αποκάλυψε πως ο εγκλεισμός δεν έχει επιφέρει καμία αλλαγή στη συγκατοίκησή της με τον σύντροφό της, Γιάννη Λεωνίδου, καθώς έχουν συνηθίσει να είναι μαζί και απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο που τους δόθηκε. Με τους γονείς της στη Βέροια μιλάει καθημερινά για να μαθαίνει τα νέα τους, καθώς αγωνία για εκείνους εξαιτίας των όσων συμβαίνουν. Μάλιστα, όπως τόνισε, οι Βεροιώτες παίρνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και έχουν μειώσει σημαντικά τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.

2 σχόλια:

  1. Άντε ρε τσόκαρο που θα μιλήσεις εσύ για τους Βεροιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mεγάλη καριέρα....Στη Κύπρο ρε, πας για τα τελευταια ενσημα! Ξύπνα! Πρώτα Αμερική , Ντουμπάι και μετά λιγο Ευρώπη και στο τέλος Νευροκόπι (Κύπρος, Ελλαδιστάν, κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ