Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, που ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης θα δέχεται το κοινό μόνο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Επίσης, έως την επαναλειτουργία των σχολείων, η Διεύθυνση θα υπολειτουργεί, καθώς πάνω από τους μισούς εργαζόμενους έλαβαν την άδεια ειδικού σκοπού. Για τον λόγο αυτό, παρακαλείται το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και οι πολίτες, να προσέρχονται μόνο για λόγους έκτακτης ανάγκης και, αν είναι δυνατόν, να προτιμούν, αντί της δια ζώσης, την τηλεφωνική επικοινωνία. Η Α/Βάθμια ζητάει την κατανόηση όλων και προβαίνει σ' αυτά τα μέτρα για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τον κορωναϊό.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Δικηγόρου Νίκου Σαββίδη, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρονών ο Τάσος Ελευθεριάδης. Υπήρξε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, καθώς με τα αδέρφια του
-
Ανακοινώθηκαν οι 400+1 της ΕΛ.ΑΣ. Στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου της προχώρησε το κόμμα
-
Τη φαεινή ιδέα να κρύψει ναρκωτικά σε μνήμα είχε 36χρονος στην Ημαθία αλλά δυστυχώς για αυτόν, κάποια μυστικά δεν πάνε τελικά...
-
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία, με το κυβερνών κόμμα να κινείται
-
Τρεις θεατρικές παραστάσεις που επρόκειτο να παρουσιαστούν στη Βέροια, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ακυρώνονται μετά
-
Όλα τα ονόματα του νέου Δ.Σ. Μετά την Επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού
-
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ευστάθιου Χωραφά - 4ήμερο τον Ιούλιο, 3ήμερο τον Σεπτέμβριο και δυνατός ετήσιος χορός!
-
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου η μεγάλη μουσική εκδήλωση στα Ασώματα Ημαθίας,
-
Δημοσιογράφος έγραψε ειδικό άρθρο για την πόλη μας, λέγοντας πως είναι το... βασίλειο των πεζών





ΤΩΡΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.....ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή,εσύ πήγες στη Διεύθυνση της Σθμισε και δεν σε εξυπηρετησαν; Μάλλον ο μοναδικός θα είσαι γιατί όσοι πάμε εκεί για δουλειές η εξυπηρέτηση είναι άμεση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα συμφωνήσω με τον\την που έγραψε το πρώτο σχόλιο, είναι αλήθεια πως στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όσες φορές και αν πήγα μύριζε τσιγαρίλα, και όλοι σε πηγαδάκια με καφέ και γέλια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε το συμπάθειο, αλλά μας ζαλίσατε τον έρωτα με την Α΄/βάθμια. Από την Β΄/βάθμια δεν έχει κανένα νέο; Έχουμε και Πανελλαδικές να δώσουμε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ. Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΔΝΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΧΑΧΑΧΑ.
ΔιαγραφήΣτην Α/θμια Ημαθίας πήγα πρόσφατα για να καταθέσω την αίτησή μου για του πίνακες του ΑΣΕΠ, οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί και με εξυπηρέτησαν άμεσα.
ΔιαγραφήΠαιδια γερα να το πατε σερι με τις καλοκαιρινες σας διακοπες
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντως εγώ όποτε χρειάστηκε, εξυπηρετήθηκα άμεσα στην Πρωτοβάθμια και καθόλου δεν συμφωνώ με τα αρνητικά σχόλια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαι χρόνια αναπληρώτρια στην ΠΕ Ημαθίας και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες Πρωτοβάθμιες στην εξυπηρέτηση και στην ενημέρωση.
ΑπάντησηΔιαγραφή