Quantcast

http://picasion.com/

Υπολειτουργεί η Α/Βάθμια - Πάνω από τους μισούς εργαζόμενους έλαβαν άδεια ειδικού σκοπού

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, που ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης θα δέχεται το κοινό μόνο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Επίσης, έως την επαναλειτουργία των σχολείων, η Διεύθυνση θα υπολειτουργεί, καθώς πάνω από τους μισούς εργαζόμενους έλαβαν την άδεια ειδικού σκοπού. Για τον λόγο αυτό, παρακαλείται το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και οι πολίτες, να προσέρχονται μόνο για λόγους έκτακτης ανάγκης και, αν είναι δυνατόν, να προτιμούν, αντί της δια ζώσης, την τηλεφωνική επικοινωνία. Η Α/Βάθμια ζητάει την κατανόηση όλων και προβαίνει σ' αυτά τα μέτρα για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τον κορωναϊό.

9 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.....ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή,εσύ πήγες στη Διεύθυνση της Σθμισε και δεν σε εξυπηρετησαν; Μάλλον ο μοναδικός θα είσαι γιατί όσοι πάμε εκεί για δουλειές η εξυπηρέτηση είναι άμεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με τον\την που έγραψε το πρώτο σχόλιο, είναι αλήθεια πως στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όσες φορές και αν πήγα μύριζε τσιγαρίλα, και όλοι σε πηγαδάκια με καφέ και γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το συμπάθειο, αλλά μας ζαλίσατε τον έρωτα με την Α΄/βάθμια. Από την Β΄/βάθμια δεν έχει κανένα νέο; Έχουμε και Πανελλαδικές να δώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ. Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΔΝΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΧΑΧΑΧΑ.

      Διαγραφή
    2. Στην Α/θμια Ημαθίας πήγα πρόσφατα για να καταθέσω την αίτησή μου για του πίνακες του ΑΣΕΠ, οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί και με εξυπηρέτησαν άμεσα.

      Διαγραφή
  5. Παιδια γερα να το πατε σερι με τις καλοκαιρινες σας διακοπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως εγώ όποτε χρειάστηκε, εξυπηρετήθηκα άμεσα στην Πρωτοβάθμια και καθόλου δεν συμφωνώ με τα αρνητικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι χρόνια αναπληρώτρια στην ΠΕ Ημαθίας και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες Πρωτοβάθμιες στην εξυπηρέτηση και στην ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ