Quantcast

http://picasion.com/

Υπερασπίζονται με τιμή τα σύνορα της Πατρίδας!

Δίνουν την μάχη της εθνικής γραμμής, αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως εν μια νυκτί, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, διατάχθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής
Αστυνομίας, να μεταβούν εκτάκτως στον Έβρο για την κρίση που ξέσπασε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Δίχως να λογαριάζουν την κούραση και χωρίς να φοβηθούν, κατευθύνθηκαν οδικώς στις Καστανιές, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους για την Πατρίδα. Άφησαν πίσω τις οικογένειες τους (γυναίκες και παιδιά) και δίχως να γνωρίζουν το πότε θα επιστρέψουν στη Βέροια, δίνουν την μάχη της εθνικής γραμμής. 

Η διμοιρία της Ημαθίας κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να έχει αποσπάσει τα εγκωμιαστικά σχόλια των στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ. Πάνοπλοι και εξοπλισμένοι προσπαθούν καθημερινά να κρατήσουν μακριά τους χιλιάδες μετανάστες, οι οποίοι θέλουν να εισέλθουν παρανόμως στην Ελληνική Επικράτεια. 

Το έργο τους κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς εκτός από το εξαντλητικό ωράριο, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο και αργά το βράδυ. Ας ευχηθούμε να γυρίσουν όλοι σώοι και αβλαβείς στις οικογένειές τους!

19 σχόλια:

  1. Γιαυτό πληρώνονται. Άμα δεν πληρώνονται θα πήγαιναν?? Ούτε καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝΕΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
      ΚΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ
      ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ε;

      Διαγραφή
    3. Αξίζουν συγχαρητήρια σέ αυτούς που φυλάσσουν για την ασφάλεια των νομίμων πολιτών και των συνόρων της χώρας από κάθε λαθρομετανάστη.

      Διαγραφή
    4. Όταν μας χρειαστείς μην πάρεις τηλ.... Αφού μάλλον δεν θες να μας πληρώνεις.... Επίσης ΣΚΑΣΕ και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από ένα λαπτοπ κινητό....

      Διαγραφή
    5. Εσύ 10:34 ξέρεις κανέναν να μην πληρώνετε και να πηγαίνει να σβήνει φωτιά με την πυροσβεστική? Είσαι αστείος.

      Διαγραφή
    6. 8:55 άσε μας ρε σκουπίδι. Από τον καναπέ σου μια χαρά είναι όλα. Σίγουρα ι5 σε κόβω.

      Διαγραφή
    7. Η αλήθεια πονάει φασιστακο. Εγώ δεν είπα αν πρέπει να μπουν όλοι αυτοί μέσα στην χώρα, εγώ είπα ότι αν δεν πληρώνονται όλοι αυτοί οι ένστολοι δεν θα πήγαινε κάνεις. Εσύ γτ δεν πηγαίνεις δλδ αφού είσαι τόσο πατριώτης. Ούτε έχεις πατήσει το πόδι σου σε τέτοια ακριτικα μέρη κ φυσικά έβαζες κανένα πολιτικό να σε κάνει καλή μετάθεση, θέλεις κ να πολεμισεις σκουπίδι, παλιό αιφορ!

      Διαγραφή
  2. Δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι, αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα, μόνο εσένα δεν θέλω δίπλα μου όταν θα μας καλέσουν κι εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε βλέπω εκεί δίπλα τους όμως στης δύσκολες στιγμές..... Μιλάς με αν και όταν.....

      Διαγραφή
  3. Από τις καλύτερες διμοιρίες ΜΑΤ της επαρχίας.Πάντα έτοιμοι και σε επιχειρισιακή ετοιμότητα.Μπράβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ειναι φασίστες και ξενοφοβικοί όλοι τους αφού. Δεν αφήνουν τους καημένους να μπουν εδω μεσα. Όσοι θελουν, απο οπου θέλουν, να κάνουν οτι θέλουν, σε οτι θέλουν. Γιατι εχουν δικαιώματα, λέει.
    Κανένας άλλος δεν εχει δικαιώματα σαυτη τη χώρα. Οι ντόπιοι, εχουν μονον υποχρεώσεις και οι μουσαφήριδες που δεν τους αφήνουν οι φασίστες ειπαμε να μπουν, μονο δικαιώματα.
    Ε ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην Αστυνομία μας κι ας βγάζουν σπυριά αυτοί που μια ζωή προδίδουν την Ελλάδα. Η Αστυνομία ηταν και θα είναι πάντα μπροστά σε κάθε εθνικό αγώνα μαζί με τον υπέροχο και ένδοξο στρατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα κανέναν να το κάνει εθελοντικά, όλοι τους πληρώνονται, γτ τόσο λύπηση και κλάμα από ένστολους? Θα εκτονωθεί η κρίση κ θα επιστρέψουν σπίτια τους.

      Διαγραφή
  6. Στην Τουρκία ΤΟΣΟ διχόνοια ΔΕΝ παίζει.... Το μόνο χόμπυ πολλών είναι να ασχολείστε με μας την Αστυνομία.. .Χωρις εμάς η Ζωής σας θα ήταν κενή... Σας λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν δεν ντρέπονται!!!!Ας αλλάξουν πλευρό στον καναπέ τους και στον μικρόκοσμο τους.Εδώ στον Έβρο δινουν μάχη σώμα με σώμα μαζί με τους Ακρίτες μας για να μπορούν οι άσχετοι να λεν τις βλακείες τους ελευθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ φασαρία για το τίποτα! Κάνουν όλοι το καθήκον τους - δουλειά! Ξέρουν ότι είναι δύσκολη ,όπως εκατοντάδες άλλες! Δεν θέλω να θυμίσω πόσοι βαζανε και μέσον για να πάνε στα νησιά για τον διπλό μισθό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ