Quantcast

http://picasion.com/

Έσπασε αγωγός στην Κομνηνών - Ολιγόωρη διακοπή νερού στην Καλλιθέα

Επί ποδός βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 12 Μαρτίου συνεργείο της ΔΕΥΑΒ, που εργάζεται για την αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό στην Καλλιθέα Βέροιας. Ο αγωγός που έσπασε ήταν επί της οδού Κομνηνών, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα. Το απόγευμα της Τετάρτης πέρασε φορτηγό της
ΔΕΥΑΒ και έριξε χώρα στο σημείο του οδοστρώματος για να περιορίσει την πλημμύρα, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.
Η οδός Κομνηνών στο σημείο που εργάζεται το συνεργείο έκλεισε προσωρινά, καθώς τα σκαπτικά μηχανήματα άνοιξαν τρύπες στο οδόστρωμα, ενώ στις 10 το πρωί έγινε και διακοπή νερού στην περιοχή. 

Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν νωρίτερα, με σχετική μεγαφώνιση, για τη διακοπή, προκειμένου να φροντίσουν για τη συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, ενώ το τεχνικό συνεργείο κατάφερε να αποκαταστήσει άμεσα τη βλάβη και να επανασυνδέσει νωρίτερα το νερό στην περιοχή, περίπου στις 12:00, από τις 14:00 που είχε ανακοινωθεί.






5 σχόλια:

  1. αθλιότητα. συμβαίνει σε ολη την πόλη καθε τρεις και λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παιδια εκαναν δυο βλαβες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον συγκεκριμένο δρόμο και για 170 μέτρα , υπάρχει ο παλιός αγωγός που είναι από αμίαντο.Έχει σπάσει πάρα πολλές φορές.Πρέπει να αλλαχθεί.Και για λόγους υγείας των κατοίκων αλλά και για να σταματήσουν οι επισκευές από την ΔΕΥΑΒ(μεγάλο κόστος).Τι περιμένουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ