Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας: «Επικεντρωνόμαστε στη μάχη»

Απέναντι στην πανδημία που βιώνουμε, το ελληνικό κράτος και η κυβέρνηση της ΝΔ κινήθηκε με γοργά βήματα.
Παραδοσιακά αργόσυρτες διαδικασίες επιταχύνονται, προκειμένου να παρασχεθούν ζωτικές υπηρεσίες στον πολίτη, τώρα που μένουμε όλοι σπίτι. Ηλεκτρονική συνταγογράφηση,
τηλε-εκπαίδευση και τηλε-εργασία, ακόμα και σε υπηρεσίες του δημοσίου, προσφορά δημοσίων υπηρεσιών από την ενιαία ψηφιακή πύλη, βοήθεια σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες από την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι λες και το κλισέ «αυτά στην Ελλάδα δε θα γίνουν ποτέ», να καταρρίπτεται σαν χάρτινος πύργος.

Σύσσωμο το Σύστημα Υγείας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας ανταποκρίνονται καθημερινά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Προφανώς δε γίνονται όλα τέλεια: ίσως κάποιες κοινωνικές ομάδες να νιώθουν ότι αδικούνται και η διάχυτη αγωνία για το μέλλον, λειτουργεί ως μεγεθυντικός φακός των αντιδράσεων.

Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι βρισκόμαστε σε στάδιο προσαρμογής, και μάλιστα βίαιας. Έχουμε χρόνο για βελτιστοποίηση. Προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στη μάχη, ελπίζοντας ότι στο τέλος αυτής, θα είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι.


Τάσος Μπαρτζώκας
Βουλευτής Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ