Quantcast

http://picasion.com/

Ανοίγει μεγάλη πιτσαρία στο κέντρο της Βέροιας!

Μαγαζί... γωνία!
Ραγδαίες είναι οι επιχειρηματικές εξελίξεις στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Μετά τον ολοκαίνουργιο φούρνο που ανοίγει σε λίγες εβδομάδες στην Μητροπόλεως και θα προσφέρει, μεταξύ άλλων και πολλές επιλογές για το τέλειο brunch (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), άλλο
ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ανοίγει σε κεντρικό σημείο της πόλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της, σε κεντρικότατο σημείο «βιτρίνα» της Βέροιας, μια νέα πιτσαρία, για τους... κυνηγούς της καλής ζύμης και τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.
Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, καθώς πέρα από την κουζίνα με τις κλασσικές και καινοτόμες προτάσεις, ο βεροιώτης επιχειρηματίας, που σημειωτέων έχει μακρά πορεία στο χώρο της εστίασης, θέλησε να δώσει βάση και στο design, τη διακόσμηση της σάλας, την ατμόσφαιρα, αλλά και σε μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Αναμένουμε...

9 σχόλια:

  1. Αναφέρεστε στον φούρνο της οδού Μητροπόλεως 45;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Ε;;;;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΔΙΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!!!
    ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ-ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΚΑΡΕΙ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΩΝ € ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω ο κόσμος χάνεται και ο βεροιωτης χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ MY MARKET.ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ.ΝΥΧΤΑ ΗΡΘΑΝ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θεωρείς επενδύσεις τα μαγαζιά των 2Χ3 τετραγωνικών που ανοίγουν συνεχώς, μάλλον δεν ξέρεις τι θα πει επιχείρηση. Γεμίσαμε πιτσαρίες, φούρνους, καφετέριες, και σάντουιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε δεν ντρέπεστε καθόλου. Ποσό τιποτένιοι και ζιλιαριδες είστε γιατί οι περισσότεροι που σχολιάσατε αν όχι όλοι το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κοιτάτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας από τον μισθό σας η και από το επίδομα ανεργία σας και να σας περίσσεψει κανα 50αρικο να βγείτε να τα φάτε. Αντί να πείτε μπράβο στον επιχειρηματία για την έστω μικρή μεγάλη επένδυση κάθεστε και τον τρώτε. Ότι και αν είναι θα προσλάβει 5-10 άτομα προσκοπικό με ότι αυτό συνεπάγεται, κάβα, πρώτες ύλες κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ