Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης

To DNA αποκάλυψε τους δράστες
Εξιχνιάστηκε ύστερα από την ταυτοποίηση γενετικού υλικού η δολοφονία της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης σε χαντάκι πίσω από το σχολικό συγκρότημα Εργοχωρίου. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 50 και 47 ετών. Οι δύο δράστες

ομολόγησαν την πράξη τους και περιέγραψαν πώς οδήγησαν την κοπέλα σε ερημική περιοχή, προκειμένου να τη βιάσουν. Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν το στυγερό έγκλημα είχαν ταξιδέψει μαζί με το θύμα στην Χαλκηδόνα, προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικά. Στη συνέχεια και υπό την επήρεια των ουσιών, θέλησαν να τη βιάσουν, αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Εκεί κατά την «κατά φύση συνουσία», όπως έδειξε και το ιατροδικαστικό πόρισμα, συνειδητοποίησαν ότι η 44χρονη έχασε τις αισθήσεις της, αφού της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς. Ακολούθως αποφάσισαν από κοινού να την πετάξουν στο σημείο, όπου βρέθηκε τελικά νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, τα άτομα (καταγωγή ΡΟΜΑ) συνελήφθησαν κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε εις βάρος τους και ύστερα από επισταμένες έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και την μέθοδο ταυτοποίησης DNA που αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών.

16 σχόλια:

  1. Όταν οι αστυνομικοί της Βέροιας λοιπόν δεν είναι μόνο για τον αντικαπνιστικο και το παρκάρισμα. Μπράβο στους αστυνομικός της Βέροιας. Άντε καμία εξυπνάδα να διαβάσουμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα λέτε όλα.
    Ουτε οτι ηταν γύφτοι. Ευτυχώς δεν ειπανε για ημεδαπούς.
    Να δουμε που θα πάει αυτο το χάλι. Δευτερα να συλλαμβάνονται και Τρίτη να βολτάρουν σα να μη τρεχει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αλλες ιστοσελίδες, διαβάζουμε οτι οι δυο τους, "ΚΑΤΟΙΚΟΎΣΑΝ". ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΌ ΤΣΙΓΓΆΝΩΝ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ. Συνθήκες εξαθλίωσης περίπου σαν το ορεινό Πακισταν. Ομως, τα ναρκωτικά, οπως ξερω, ειναι ακριβό σπόρ. Τα επιδόματα, τα παίρνουν για ποιο λόγο; Μη λέμε πολλά γιατι θα ειμαστε ρατσιστες ε; Θα ενσωματωθούν ε;
    Μην ειμαστε ρατσιστες τελικά.
    Χαλαραααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μυστικοπάθεια. Ούτε ποιο είναι το θύμα μάθαμε, ούτε ποιοι είναι οι δράστες. Σε άλλες περιπτώσεις όχι μόνο ονόματα, αλλά μέχρι τους συγγενείς θύματος και δράστη βλέπουμε στις φωτογραφίες. Εδώ έπεσε μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΙΧΝΙΆΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΌΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα θα τους νοικιάσουν σπίτι ρεύμα νερό για να σκοτώνουν να πουλάνε ναρκωτικά μέσα στα σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα έπρεπε χθες κιόλας να είχαν ξυλοθει από εκεί όλα τα τσαντιρια. Παραβατικοι όλοι τους, σκουπίδια παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΊ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΚΈΤΟ??? ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θεμα δεν ειναι τι καταγωγη ειχαν οι δραστες! Το θεμα ειναι οτι η γυναικα βιάστηκε! Δεν με ενδιαφερει τι εθνικοτητα ειχαν οι αλλοι δυο, και κανεναν δεν επρεπε να τον ενδιαφερει αυτο το πραγμα. Το προβλημα ειναι οτι στην πολη που κυκλοφορούν οι γυναικες μας, οι κορες μας, οι ανιψιές μας, οι γειτόνισσες μας και οι φίλες μας, κυκλοφορούν βιαστες ανεξελεγκτοι και δυστυχως ατιμωρητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα είναι η καταγωγή.Η παραβατικότητα από τον πιο μικρό σε ηλικία μέχρι τον ηλικιωμένο.Πως μεγαλώνουν οι μάνες τα ξυπόλητα παιδάκια,με τι πρότυπα και ποιες αρχές.Αν έμενες στο εργοχωρι θα σε ένοιαζε.Ειμαι σίγουρος ότι κατοικείς σε πολυκατοικία,πάνω από το δεύτερο όροφο,είσαι κρατικοδιαιτος και δεν έχεις ούτε δένδρο σε Ελληνική ύπαιθρο στην ιδιοκτησία σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2020 - 8:23 μ.μ. σσσσσ μην τους μιλάς ετσι τους φέρνεις λογική και δεν τους αρέσει τους ρατσιστές

      Διαγραφή
  10. Να δω τι θα πουν τώρα οι κοπριτες ιδεολόγοι περί ρατσισμού για τους άπλυτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κοινωνία οφείλει να λάβει μέτρα πρόληψης, επιμόρφωσης και τιμωρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι Συριζεοκομμουνιστές και αυτοί οι λεγόμενοι ACAB που φωνάζουν για ελευθερία και ισότητα!!! Σήμερα αυτή η γυναίκα, αύριο τα δικά σας παιδιά... Άν δεν γίνει κάτι δραστικό, πάει η κοινωνία, Γαμήθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού Τους βρήκαν παλι καλα μονο να βαράνε τα παιδάκια ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ισοφια πρεπη να φάνε να ψωφισουν εκη μέσα η μαλακές... Αν κάνανε έτσι τα δικά τους πεδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ