Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε το video με τους ελέγχους στο κέντρο της Βέροιας

Προς το παρόν συστάσεις, αλλά σύντομα 150€
Σε καθεστώς απαγόρευσης της κυκλοφορίας βρίσκεται η Βέροια, με τα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, να βγαίνουν από νωρίς στους δρόμους, προκειμένου να ελέγξουν τους πεζούς και τους διερχόμενους οδηγούς. Τηρώντας όλους τους κανόνες

ασφαλείας και με επαγγελματικό τρόπο, αστυνομικοί του Τμήματος, της Τροχαίας και της ΔΙ.ΑΣ. προέβησαν σε εκατοντάδες ελέγχους και έκαναν αυστηρές συστάσεις σε όσους δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ή δεν είχαν στείλει το ειδικό μήνυμα στο 13033. Ευτυχώς, όλα κύλησαν ομαλά, με τους πολίτες να επιδεικνύουν σεβασμό απέναντι στα αρμόδια όργανα. Σύμφωνα με πηγές της Α.Δ. Ημαθίας, οι έλεγχοι σ' όλα τα σημεία της πόλης, όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα εντατικοποιηθούν κιόλας, με όσους δεν συμμορφώνονται στα μέτρα, να καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο αξίας 150 ευρώ! Επίσης, στόχος των αρχών είναι η αυστηρή επιτήρηση και των χωριών του δήμου Βέροιας.

Δείτε το video με τους ελέγχους της Αστυνομίας στο κέντρο της Βέροιας:

10 σχόλια:

  1. Totalitarianism....

    To be continued!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποιος δηλώσει ότι θα μετακινηθεί για ψώνια και περιφέρεται κάνοντας βόλτα με μία σακούλα από S/M, πως θα το ξεχωρίσει η αστυνομία?
    Πιστεύω ότι αυτό το σύστημα είναι της πλάκας και είναι το σκαλοπάτι για ακόμη περισσότερη παραχώρηση της ελευθερίας μας, όση έχει απομείνει. Σε καμιά βδομάδα τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή θα τελειώσουν τα λεφτά και μετά να σας δω..... Κορόιδα σας πέρασαν ότι νοιάζονται για την υγεία τον πολιτών. Καιμενε Έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 400.000 φόνοι τον χρονο από τις εκτρώσεις και 15.000 αυτοκτονίες από τα μνημόνια και δεν ίδρωσε το αυτάκι τους. Ψεύτες, υποκριτές, ότι τάχα νοιάζεστε για το δημόσιο καλό. Εσείς, που τα πέρνατε από την Siemens και όλοι σχεδόν είστε βουτηγμένοι στα σκάνδαλα.
      Τελειώστε το παραμύθι του ψευτοιού γιατί η κοινωνία πιέζεται, βράζει και θα σας πάρει άγρια με τις πέτρες, εσάς και τα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια, τους δημοσιογράφους, που προθύμως παίζουν το στημένο παιχνίδι, τουλάχιστον της υπερβολής, αν όχι ψέμα.
      Τις νεοεποχίτικες μασονολύσεις ούτε να το σκεφτείτε ότι θα τις εφαρμόσετε, που απο τι φαίνεται εκεί το πάτε.

      Διαγραφή
    2. Θανάσης καπετανιδης24 Μαρτίου 2020 στις 6:59 π.μ.

      Πλανασαι πλάνη οικτρά....τι μας περιμένει δεν ξέρεις....με αυτά τα μυαλά που έχεις και συ το σύμπαν ζητάει από μόνο του να καταστραφεί...α ρε ανεύθυνοι επαναστάτες των καναπεδων...

      Διαγραφή
    3. Καημένε νεοέλληνα, ξεφύλλισε λίγο την ιστορία προς τα πίσω για να δεις ποιοι ήταν οι πρόγονοί σου που σε γέννησαν. Κράτα τις εξυπνάδες, γιατί όταν σε λίγο καιρό θα γουργουρίζει το στομάχι σου από την πείνα, θα χορτάσεις μ'αυτές.
      Εσύ θα είσαι στην πρώτη γραμμή του πετροπόλεμου και εγώ θα εξαφανιστώ, γιατί τώρα κάνω τον αγώνα του ξεστραβώματος.

      Διαγραφή
    4. το τελος δεν θα ερθει αλλα και αν ειναι να ερθει αυτος που ακολουθει την διδασκαλια του σωσμενος ειναι. αλλα δεν ειναι οτι εισαι ασχετος σε θεματα πιστης αλλα και σε θεματα ιστοριας. επικαλεισε την ιστορια, παρε να χεις μια σειρα πανδημιων.

      Λοιμός των Αθηνών (430-427 π.Χ.)
      Πανούκλα του Ιουστινιανού (541-542 μ.Χ.)
      Ο “μαύρος θάνατος” του Μεσαίωνα (1348-1353)
      Η φονική ευλογία (15ος-17ος αιώνας)
      Πρώτη πανδημία χολέρας (1817-1824)
      Τρίτη πανδημία πανώλης (1855)
      Πανδημία ιλαράς στα Φίτζι (1875)
      Ρωσική γρίπη (1889-1890)
      Η επιδημία πολιομυελίτιδας του 1916
      Ισπανική γρίπη (1918-1919)

      (και τωρα ψαξε παλι κατι που να επιβαιβαιωνει τις θεωριες και τις ψευδοπροφητειες σου.

      Διαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μια περιοχή όπου η ανεργία ξεπερνάει το 35% αλλά και το μεροκάμματο για κάποιους είναι μηνιάτικο, ελπίζω να μείνουν μόνο στις συστάσεις γιατί δεν θέλει πολύ να έχουμε και αλλά κακά. Ενός κακού, χίλια μύρια έποντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ