Quantcast

http://picasion.com/

Αλλαγή φρουράς στον Έβρο - Άλλοι έρχονται κι άλλοι φεύγουν...

Μετά από παραμονή δέκα και πλέον ημερών στην πρώτη γραμμή του Έβρου, ξεκίνησε η διαδικασία αντικατάστασης των αστυνομικών δυνάμεων στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διμοιρία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ύστερα από παραμονή σχεδόν δύο εβδομάδων,με ισχυρές
συγκρούσεις και πολλές πιέσεις από τις μεταναστευτικές ροές, επέστρεψε τελικά στην Ημαθία για να ξεκουραστεί. Από την άλλη πλευρά, το πρωί της Δευτέρας αναχώρησαν για τον Έβρο γύρω στους 20 αστυνομικούς που υπηρετούν σε Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα και Γεωργιανούς, οι οποίοι διατάχθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για να τους αντικαταστήσουν. Το έργο τους κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς η κατάσταση εκεί είναι ακόμη έκρυθμη. Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων, εκτός από την επικινδυνότητα της αποστολής, έχουν να αντιμετωπίσουν το εξαντλητικό ωράριο και τις αλλοπρόσαλλες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Ας τους ευχηθούμε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και να γυρίσουν σώοι και αβλαβείς στις οικογένειές τους.

3 σχόλια:

  1. Πληρωνουν και αυτοι τις αρυθμιες και την ασχετοσυνη της κυβερνησης ταλαιπωρουνται αδικως με τις συνδικαλιστικες τους οργανωσεις να παραμενουν αδρανεις χαρη του κομματισμου.Χρεοθηκαν τον αντικαπνιστικο και τωρα χρεονονται τον Εβρο.Καλο ξεμπερδεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς για αυτόν το λόγο καπνίζει κανονικά όλος ο κόσμος στα μαγαζιά της Βέροιας. Δεν υπάρχουν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν ελέγχους για το τσιγάρο. Πολύ κράτησε ο αντικαπνιστικός νόμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οι κάτοικοι του Αιγαίου βοηθούσαν τους λαθρό άξιζαν Νόμπελ. όταν οι κάτοικοι του Έβρου βοήθησαν τους στρατιώτες και τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας ήταν ναζί και ακροδεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ