Quantcast

http://picasion.com/

Απολυμαίνονται κτίρια, γυμναστήρια και ΚΑΠΗ του δήμου Βέροιας

Από τον δήμο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Δήμος Βέροιας με αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες και τους εργαζόμενους, εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενάντια στον κορονοϊό COVID-19, ολοκλήρωσε την Τρίτη 17 Μαρτίου τον 1ο κύκλο της απολύμανσης όλων των Δημοτικών κτιρίων του. Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου ξεκινά η απολύμανση των Γυμναστηρίων, των ΚΑΠΗ και των Γραφείων της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΑ. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν οι χώροι που δεν βρίσκονται τις ημέρες αυτές σε λειτουργία».

5 σχόλια:

  1. Επειδή οι χώροι που δεν λειτουργούν θα αργήσουν, όπως όλα δείχνουν, θα ήταν προτιμότερο να απολυμανθουν οι δημόσιοι χώροι, τα πεζοδρόμια, οι πεζόδρομοι ,τα πάρκα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά για να απολυμανθούν και να έχει αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι καθαρά χωρίς σκόνη χώματα κλπ αλλιώς είναι μόνο για εντυπώσεις. Όσα βλέπουμε στην τηλεόραση είναι για καλή εντύπωση στους πολίτες, μόνο σε πλυμένους δρόμους έχει κάποιο αποτέλεσμα, όχι όμως κάτι σημαντικό. Καλύτερα να περιμένουν και πριν ανοίξουν παιδικοί κλπ να απολυμάνουν.

      Διαγραφή
  2. Αύριο έχει αιμοληψιες στο 1ο ΚΑΠΗ. Θα απολυμαινετε ενώ δίνουν αίμα οι αιμοδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειδαμε να το απολυμαινουν πριν, μάλλον τα υπολοιπα ΚΑΠΗ θα κανουν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ