Quantcast

http://picasion.com/

Απαγορεύονται συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων - Πρόστιμο 1.000€

Αυστηρές συστάσεις για την κυκλοφορία
O Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα νέα δεδομένα για την πρόληψη του κορωνοϊού. Η Πολιτεία κάθε μέρα παίρνει όλο και αυστηρότερα μέτρα ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η διασπορά του κορωνοϊού. Κατά την τελευταία, σημερινή,
ενημέρωση, ο υφυπουργός Γενικής Προστασίας αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που θα παρθούν αρχής γενομένης από αύριο. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα υπάρχει πρόστιμο 1.000 ευρώ ανά άτομο σε όσους συναθροίζονται σε ομάδες 10 ή περισσοτέρων ατόμων, ενώ έκανε και αυστηρή σύσταση στους πολίτες για να παραμείνουν σπίτι και να βγαίνουν μόνο για συγκεκριμένες ανάγκες. Όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας:

«Βάσει τα νέα δεδομένα σας ενημερώνω από αύριο απαγορεύονται οι συναθροίσεις 10 ατόμων με κύρωση 1.000 ευρώ ανά άτομο. Αποθαρρύνονται οι ψυχολογικές συναθρόισες σε κλειστό χώρο με 10 ή περισσότερα άτομα. Αυστηρή σύσταση γίνεται στους πολίτες να παραμένουν σπίτι και να έχουν επαφές με άτομα αυστηρώς εντός εκτός οικογενειακού κύκλου, ώστε να περιοριστεί η κυκλοφορία εκτός σπιτιού.

Αποδεκτές εξαιρέσεις είναι μόνο για την εργασία, επίσκεψη σε γιατρό, αγορά τροφίμων, όπου δεν είναι δυνατόν η αποστολή, επίσκεψη στο ταχυδρομείο για τα απαραίτητα, επίσκεψη στην τράπεζα, στο βενζινάδικο, κίνηση για παροχή βοήθειας. Σωματική άσκηση μόνο ατομικό ή ανά δυο άτομα με την απαραίτητη απόσταση και την κίνηση με κατοικίδιο. Οι επιχειρήσεις οφείλουν να λειτουργούν με τηλεργασία. Σε όσες επιχειρήσεις δεν γίνεται θα πρέπει να τηρείται η απαραίτητη απόσταση μεταξύ των εργαζομένων».

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ή ΘΑ ΨΗΛΩΣΕΙ Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μαθεις να διαβαζεις, θα σου λυθει η απορια

      Διαγραφή
    2. Καλο το αστειο αλλα για αλλη στιγμη.
      Ας σοβαρευτουμε καποια στιγμη, τουλαχιστον σε αυτομτο θεμα.

      Διαγραφή
  2. «Θα έχετε χούντα, αλλά θα σας λένε ότι είναι μέτρα προστασίας λόγω επιδημίας.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.
      ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ... ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ