Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανθρωποκυνηγητό για τον φονιά της 44χρονης στη Βέροια - Τι λέει η Αστυνομία

Την έπνιξε και την πέταξε στο χαντάκι με τα εσώρουχα 
Σάλο έχει προκαλέσει στην κλειστή κοινωνία της Βέροιας η δολοφονία μιας 44χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε στην περιοχή του Εργοχωρίου, μόνο με τα εσώρουχά της (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ και εδώ). Το Τμήμα Ασφαλείας
Βέροιας, έχει εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, μιας και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου επάνω στο κορμί της. Μάλιστα, για την εξιχνίαση της υπόθεσης κλήθηκαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, τα οποία θα βοηθήσουν στο έργο των διωκτικών αρχών. Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ έχει ξεκινήσει η διερεύνηση για το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας στο ευρύτερο κοινωνικό της περιβάλλον. Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


Ανθρωποκτονία 44χρονης ημεδαπής στη Βέροια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 44χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (3 Μαρτίου 2020) το πρωί δίπλα σε οδόστρωμα σε περιοχή της Βέροιας. Στο σημείο κλήθηκαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, καθώς και ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της σορού. Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό διαπιστώθηκαν ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

8 σχόλια:

  1. Πάρτε καλύτερα τη Νικολουλη...γιατί αν περιμένετε από την αστυνομία....αυτοί είναι μόνο για κανένα εγκληματία καπνιστή η παρκαρισμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις.Απλα για να στρώσει η κατάσταση χρειάζονται άλλες 578.982 κενές θέσεις σε φυλακές της χώρας.Το κρατος εκανε την επιλογη αντι να τους κλεινει μεσα και να τους ταιζει,να τους εχει ελευθερους να κλεβουν ,να σκοτωνουν τον κοσμακη.

      Διαγραφή
  2. Η λογική του γύφτου. Γιατί ασχολείστε μαζί μου που δεν έχω δίπλωμα τι έκανα σκότωσα κανέναν; Πιάστε κανέναν δολοφόνο μπρε (κι αφήστε με εμένα να κάνω ότι γουστάρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολο εξυπναδες και λογια του καφενειου...σοβαρευτείτε

      Διαγραφή
  3. Και να τον βρούνε τι έγινε; Μήπως θα πάει μέσα; Ελεύθερος θα είναι μέχρι να δικαστεί, όπως τόσοι εγκληματίες στην Ελλάδα. Ατιμωρησία και κάνω ότι γουστάρω, έτσι δεν είναι Παρασκευόπουλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν είναι ο διπλανός της πολυκατοικίας σου, τα ίδια θα λες?

      Διαγραφή
  4. Οι τσιγγάνοι δίπλα είναι πήγε να πάρει καμία δόση και την έφαγαν ποιος ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ