Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στοιχεία ανθρωποκτονίας για την 44χρονη που βρέθηκε χθες νεκρή στη Βέροια

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στο veriotis.gr
«Στοιχεία βιαίου θανάτου με πιθανή ασφυκτική αιτία» είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 44χρονη γυναίκα που βρέθηκε χθες το πρωί νεκρή σε χαντάκι (εδώ) στην οδό 25ης Μαρτίου, πίσω από το σχολικό

συγκρότημα Εργοχωρίου. Η γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη από κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Οι ενδείξεις συγκλίνουν στον βίαιο θάνατο για την άτυχη γυναίκα πιθανότατα από ασφυξία κι ενώ έχει ξεκινήσει η διερεύνηση για το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας στο ευρύτερο κοινωνικό της περιβάλλον. Η 44χρονη είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό λόγω χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και αλκοόλ.

2 σχόλια:

  1. και λιγο ντροπη δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι έκανε πριν στην ζωή της ή αν έκανε ναρκωτικά και νομίζω είναι άσχετο με την δολοφονία της. Πραγματικά λίγο ντροπή δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ