Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ανανεωμένο κατάστημα «PITOS Group» στο κέντρο της Βέροιας σας καλωσορίζει!

Η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού «PITOS Group» προχώρησε πρόσφατα στην ανακαίνιση του καταστήματός της κέντρο της Βέροιας. Στο ανανεωμένο κατάστημα στην οδό Βικέλα 1, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καινοτόμες προτάσεις φωτισμού και πληρότητα σε ηλεκτρολογικό υλικό, για τις
ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησής σας. Πάντα σε τιμές που μόνο η «PITOS Group» μπορεί να προσφέρει και με μοναδικές προσφορές που θα ανακοινώνονται από την εταιρεία σε μηνιαία βάση.

Στρατηγική επιλογή της «PITOS Group», είναι η συνεργασία με αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους και επώνυμες εγχώριες βιομηχανίες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της, ιδιώτες, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, μια ευρεία γκάμα επιλογών, καθώς και ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε ηλεκτρολογικό υλικό και φωτισμό.

«PITOS Group»
Βικέλα 1, Βέροια
Τηλ. 2331077670
instagram: pitosgroup

Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ