Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

SOS: Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για την μαθήτρια του 5ου ΓΕΛ Βέροιας, Αιμιλία Κίρτσιου

Πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και υποβάλλεται σε βαριά και εντατική χημειοθεραπεία στο ΑΧΕΠΑ
Την ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια καθώς και για οικονομική ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας της 17χρονης Αιμιλίας Κίρτσιου,

επικοινωνεί μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ Βέροιας. Σύμφωνα με τον διευθυντή, Απόστολο Γκανά, που μίλησε στο veriotis.gr, «η μαθήτρια παρουσίασε ξανά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και τα προηγούμενα χρόνια, όταν ήταν μαθήτρια γυμνασίου και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο ΑΧΕΠΑ. Επειδή πρόκειται για μία χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία για την οικογένεια, ενημερώσαμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ανακοινώσαμε την ανάγκη που υπάρχει για να βοηθήσουμε την μαθήτρια και την οικογένειά της».
Η μαθήτρια της Γ' Λυκείου, μέλος πολύτεκνης οικογένειας παρακολουθεί κατ' ιδίαν τα μαθήματά της, ενώ οι συγγενείς της βρίσκονται κάθε ώρα και στιγμή στο πλευρό της στον δύσκολο αγώνα που δίνει.
Διαβάστε την ανακοίνωση:



7 σχόλια:

  1. Περαστικά σου ψυχούλα μου. Όλη η θετική μας σκέψη κ οι προσευχές μας είναι για σένα. Όλα θα πάνε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΗ ΠΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΠΑΛΙΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΩΗΝ Κ ΝΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι σύλλογοι της Ημαθίας (πολιτιστικοί, αθλητικοί, μορφωτικοί,διδασκόντων, γονέων κηδεμόνων κλπ), αλλά και προσωπικά ο καθένας, είτε οικονομικά, είτε προσφέροντας αίμα, να βοηθήσουμε το κορίτσι να ξεπεράσει το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή δύναμη σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή δύναμη ,η Παναγία μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τελειώσει γρήγορα για το παιδί και την οικογένεια ο εφιάλτης.Να τα αφήσεις και πάλι πίσω σου κορίτσι μου γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αίμα και χρήματα. Είναι ζήτημα Χριστιανικής Αγάπης στον Άνθρωπο. Σιδερένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ