Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναφορά της ΕΡΤ στην φοβερή πορεία του Φιλίππου στο βόλεϊ

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί η εκπληκτική πορεία του Φιλίππου στο Βόλεϊ. Η ομάδα της Βέροιας, είδε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να επιβραβεύονται και να καταφέρνει κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν αδιανόητο. Να κερδίσει δηλαδή την άνοδό της στην Α1. Εκεί, την επόμενη χρονιά θα
αντιμετωπίσει μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Όπως είναι λογικό, η προσπάθεια αυτή σχολιάστηκε ιδιαίτερα κολακευτικά από τους δημοσιογραφικούς κύκλους. Μάλιστα, σε αγώνα του Σαββάτου, τον οποίο κάλυψε η δημόσια τηλεόραση έγινε ειδική αναφορά στον Φίλιππο, με τον speaker να εκθειάζει τόσο έργο του Δημήτρη Πιτούλια, όσο και την επιλογή να δοθούν τα χρήματα από τα εισιτήρια ενός αγώνα σε φιλανθρωπικό έργο. Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Ομάδα μοντέλο που διαφημίζει όλη την πόλη.Του χρόνου όλοι δίπλα σας στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την ανυπαρξία του παρελθόντος στα μεγαλα σαλόνια. Παντα ήθελα η πολη μας να έχει μια ομάδα βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο και πλεον τα καταφέρατε. Εύγε παλικάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ