Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με... αγκωναψία και οι ορκωμοσίες στη Βέροια!

Προσαρμοσμένη στους νέους τρόπους χαιρετισμού που μας έφερε ο κορωνοϊός, ήταν η ορκωμοσία των διοριστέων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στη Βέροια. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του Προϊσταμένου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τον κ. Διαμαντόπουλο να εύχεται καλή σταδιοδρομία στα νέα μέλη, όχι με την παραδοσιακή χειραψία, αλλά με... αγκωναψία, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αλλά και το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, που μας σύστησε νέους τρόπους χαιρετισμού.
«Κάναμε σήμερα στη Διεύθυνση την ορκωμοσία τριών νέων συναδέλφων ΕΒΠ-ΕΕΠ. Οι ευχές μας για καλή σταδιοδρομία δόθηκαν όπως μας προτείνουν οι ειδικοί. Με αγκωναψια! Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί; Ή αλλιώς... "o tempora o mores" που είπε ο Κικέρωνας, αλλά αξίζει να το υιοθετήσουμε όλοι μας», έγραψε ο κ. Διαμαντόπουλος στη λεζάντα που δημοσίευσε στο facebook.

Εμείς σας προτείνουμε και εναλλακτικούς τρόπους που εφαρμόζονται τις τελευταίες ημέρες στη Βέροια, για αποφυγή χειραψίας. Χτύπημα των παπουτσιών -το γνωστό «Wuhan Shake», το χτύπημα της γροθιάς - επίσης ΚυριακοΜητσοτακικό, κούνημα του χεριού από μακρυά, κλείσιμο ματιού, ενώ άλλοι μένουν σπίτι για να μη χρειαστεί να εφαρμόσουν κανέναν!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ