Quantcast

http://picasion.com/

Επέτειος 25ης Μαρτίου με τη Βέροια τελείως άδεια - Πρωτόγνωρες εικόνες

Πρωτόγνωρες εικόνες αντικρίζει σήμερα από το πρωί, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, κάποιος που για συγκεκριμένο λόγο πια, περνάει από το κέντρο της Βέροιας. Η πλατεία Ωρολογίου, η οδός Μητροπόλεως και η οδός Ελιάς, που κάθε χρόνο τέτοια μέρα έσφυζαν από κόσμο, από
επισήμους για την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων, από μαθητές, μέλη πολιτιστικών συλλόγων και στρατιώτες που θα συμμετείχαν στην παρέλαση και από εκατοντάδες πολιτών που θα στέκονταν στα πεζοδρόμια για να τους χειροκροτήσουν... φέτος είναι άδειες. Φέτος όλα είναι διαφορετικά, καθώς η εθνική μας επέτειος εορτάζεται εν μέσω «πολέμου», με τη χώρα σε καραντίνα, να πολεμάει έναν αόρατο εχθρό. Οι δρόμοι και οι πλατείες, οι καφετέριες και οι ταβέρνες μπορεί να είναι άδειες, τα μπαλκόνια της Βέροιας όμως γέμισαν όσο ποτέ με ελληνικές σημαίες.

Το 2020 θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλου του πλανήτη, θα λείπει ωστόσο από τα αρχεία των εορτασμών των εθνικών επετείων και παρελάσεων.

Δείτε φωτογραφίες από τη Βέροια, ανήμερα της 25ης Μαρτίου:




















16 σχόλια:

  1. Μεσιτικά γραφείο σου δώσε τις φώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί ὅσῳ οἱ Ἕλληνες εἴμαστε μανδρωμένοι, ὁ Κούλης φέρνει καί ἄλλους μωαμεθανούς ἐποίκους. Ἡ ΚΥΑ 2945, ἀριθμός ΦΕΚ 1016, τεῦχος β΄ (24/03/2020) προβλέπει ἐγκατάστασι ΧΙΛΙΑΔΩΝ λαθρομετανάστες σέ εἰκοσιοκτώ (28) σημεῖα τῆς ἠπειρωτικῆς Ἑλλάδος. Παραμονή 25ῆς Μαρτίου 2016 μᾶς ἔφεραν οἱ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝΕΛ/ANAL τά πρῶτα τζιχαντιστόπουλα στήν Ἁγία Βαρβάρα, παραμονές 25ης Μαρτίου 2020 μᾶς κουβαλάει ἡ ἐξ ἴσου... πατριωτική ΝΔ κι ἄλλα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι χριστιανός ορθόδοξος εσύ ;

      Διαγραφή
    2. Εσύ τι είσαι; Αλληλέγγυος; Πήγαινε να τους υπηρετήσεις.

      Διαγραφή
    3. Ναί, σἂν τούς Χριστιανούς Ὀρθοδόξους πού ἔκαναν τό Κράτος μας μέ σύνθημα τό Ἐλευθερία ἢ θάνατος καί μέ τό + IC XC NIKA + καί τό + ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ + χαραγμένο στίς πιστόλες καί στά καριοφίλια τους, κατάλαβες;

      Ἐσένα, πάλι, γιά γιουσουφάκι σέ κόβω._

      Διαγραφή
    4. Δημήτρη είμαι μαζί σου. Άστους τους φουκαράδες. Μετά μία και δύο νουθεσίας παραιτού. Την ομολογία και το χρέος σου το έκανες.

      Διαγραφή
  3. Τotalitarianism Part IV....

    Υ.Γ. Σε λιγα χρονια καταργηται και ο μπακαλιαρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπακουα προβατα, καλο μαντρι...Οταν θα ρθει η ωρα να μοιραζουν αλευρι, ρυζι , μακαρονια ο νομός Ημαθιας θα χει πρωτεραιοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεφτίλα, ούτε στεφάνια, έστω μεμονωμένα, δεν κατέθεσαν.
    Για τα ολοκαυτώματα των αλλοεθνών και τα ψεφτοπολυτεχνεία, συνωστίζονται για να δείξουν την ευαισθησία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς κατάφεραν και αυτό το άρθρο οι γνωστοί ψεκασμενοι σχολιαστές να το κάνουν ακροδεξιό βόθρο ρατσισμού, μισαλλοδοξίας κτλ είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Τι να πει κανείς πια...τα σχόλια περιττεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δύσκολο! Τα σκατα επιπλέουν!

      Διαγραφή
    2. Μαλλον επιπλεον καιρό, για να μιλας με τοση σιγουρια...

      Διαγραφή
    3. Αυτοί οι "ψεκασμένοι" και τα "σκατά" που λέτε είναι δάσκαλοι και καθηγητές. Η παιδεία που χειραγωγείται με το ψέμα, την υλιστική και μαρξιστική προπαγάνδα, την αθεϊα και την αποδόμηση των αξιών των προγόνων μας, τουλάχιστον από εμένα, θα βρει ισχυρό αντίπαλο, γιατί λόγο θα δώσω μόνο στον Κύριο Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο, που με διόρισε γι'αυτό το σκοπό και όχι σε εσάς τους αρουραίους στο σκοτεινό λαγούμι στο οποίο βρίσκεστε.
      Δεν έχετε ίχνος δημοκρατικής ευαισθησίας και εκτονώνετε τα ψυχολογικά σας κόμπλεξ, ως δειλοί που είστε (είπαμε αρουραίοι), πίσω από την ανωνυμία.
      Καληνύχτα και καλά ξυπνητούρια.

      Διαγραφή
  7. Αυτό που προσπαθούσαν τόσα χρόνια να πετύχουν οι αριστερούληδες, το πέτυχε ο κορονοιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ..
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορωνοϊός, κορωνοϊός, κορωνοϊός, εντάξει....πες μας και για την Κοινή υπουργική απόφαση Αριθμός 1016 τεύχος β ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 2945 Σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία, που υπογράφηκε την παραμονή της 25ης Μαρτίου ως εθνικό δώρο στους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ