Quantcast

http://picasion.com/

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια σ' όλη τη χώρα για 14 ημέρες

Κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, λόγο κορωνοϊού όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια κατόπιν εισήγησης της ειδικής επιτροπής, γίνεται αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις
επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ΙΕΚ, πανεπιστήμια. Ο χρονικός ορίζοντας που έδωσε ο κ.Κικίλιας για το κλείσιμο των σχολείων ολοκληρώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ματαιωθούν οι παρελάσεις της εθνικής επετείου.

Παράλληλα ο κ.Κικίλιας πρόσθεσε πως θα ληφθεί μέριμνα για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που πλήττονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Εσωτερικών έχει έτοιμη εγκύκλιο που αφορά την εργασία των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΟΤΑ και αναμένει τη διευκρίνιση των λεπτομερειών για την έκταση των προληπτικών μέτρων στη χώρα, ώστε να αποστείλει την εγκύκλιο στις υπηρεσίες.

Το πρωί το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στην Ελλάδα σε 89.

8 σχόλια:

  1. Τα Χριστούγεννα ήρθαν πολύ νωρίς φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χαρά των εκπαιδευτικών!!!!
    Έτσι και αλλιώς,ποσο δούλευαν,
    Η
    Μας δούλευαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησες να ανοίξεις τον κύκλο με τις... χαζοκουβέντες.

      Διαγραφή
  3. Οι εκπαιδευτικοί θα μεταφερθούν σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου για όσο διάστημα διαρκέσει ο ιός ή θα κάθονται σπίτι τους?

    Δηλαδή εγώ που είμαι στον ιδιωτικό, και σε κίνδυνο θα βρίσκομαι αλλά και θα πληρώνω 70.000 άτομα που κάθονται στο σπίτι για να μην διατρέχουν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζω εγώ.
    Κιμ πάτα το. Και μετά ξανά πάτα το για σιγουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, οι πυροσβέστες, που αυτόν τον καιρό κάθονται, θα κάνουν άλλες δουλειές του δημοσίου? Ή οι οδηγοί των ασθενοφόρων, όταν δεν θα έχουν περιστατικό, θα απασχολούνται με διάφορα?

      Διαγραφή
    2. Όσους αναφέρεις δεν κάθονται. Καλούνται καθημερινά σε επεισόδια και κάνουνε την δουλειά τους. Οι εκπαιδευτικοί πήγαν σπίτια τους με άδεια. Αν δε οι φήμες επιβεβαιωθούν για παράταση μέχρι και το τέλος του Πάσχα μιλάμε για 40 εξτρά ημέρες καθισιό μετά πληρωμής. Ήμαρτον δηλαδή..

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ