Quantcast

http://picasion.com/

Μαζική αποστολή μηνυμάτων στα κινητά από το 112 για τον κορωνοϊό! «Μείνετε σπίτι!»

Alert με κείμενο και προειδοποιητική σειρήνα!
Mε μαζικό μήνυμα που εμφανίστηκε στις οθόνες των κινητών των πολιτών σε όλη τη χώρα, η Πολιτική Προστασία μέσω της υπηρεσίας 112, θέλησε να δώσει βασικές οδηγίες σχετικά με την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού και να επιστήσει την προσοχή σε τυχόν ύποπτα κρούσματα. Αυτή τη φορά δεν ήρθε μόνο ένα απλό μήνυμα στην οθόνη του κινητού, αλλά συνοδευόταν από ηχητική προειδοποίηση, σαν σειρήνα, που τρόμαξε πολλούς πολίτες και ακολούθησε η υπαγόρευση του κειμένου του μηνύματος από μια γυναικεία φωνή στα ελληνικά και κατόπιν στα αγγλικά. Πάντως όσοι δεν πήγαν... από καρδιά, ελπίζουμε να τη γλυτώσουν και από τον κορωνοϊό! 

Το κείμενο έγραφε τα εξής:

«Ευπαθείς ομάδες: Μείνετε σπίτι όσο γίνεται περισσότερο. Γενικός πληθυσμός: Μείνετε σπίτι με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης. Αν έχετε συμπτώματα, μιλήστε με γιατρό πριν πάτε νοσοκομείο. Τηρείτε τους κανόνες υγιεινής. Μην βάζετε εσάς και άλλους σε κίνδυνο».


1 σχόλιο:

  1. Καλα που το στειλαν σημερα....Το λογαριασμο δεν μας ειπαν ποιος θα τον πληρωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ