Quantcast

http://picasion.com/

Αναβάλλεται ο 5ος «Δρόμος 21 Μαθητών»

Εξετάζεται νέα πιθανή ημερομηνία
Από τους διοργανωτές του «Δρόμου των 21 Μαθητών» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον μήνα Απρίλιο, στο Μακροχώρι, στη μνήμη των 21 μαθητών του Λυκείου του Μακροχωρίου που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ανακοινώθηκε πως
στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, η διοργάνωση θα αναβληθεί, με πιθανή ημερομηνία μέσα στον Σεπτέμβριο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Εν όψει της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και εφαρμόζοντας τα μέτρα της Κυβέρνησης για την αποτροπή της περαιτέρω μετάδοσης του Κορονοϊού Covid-19, οι διοργανωτές του «Δρόμου των 21 Μαθητών» αναβάλλουν προληπτικά την ημερίδα για μαθητές λυκείου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 01.04.20 καθώς και τον 5ο Αγώνα Δρόμου 21 μαθητών, που είχε προγραμματιστεί για τις 05.04.20. Πιθανή ημερομηνία της ημερίδας η 16.09.20 και του αγώνα η 20.09.20.

Με αίσθημα ευθύνης προς τους συμμετέχοντες αλλά και προς όλη την κοινωνία προβαίνουμε σε αυτήν μας την απόφαση και ελπίζουμε να εκλείψει γρήγορα το πρόβλημα και να αποκατασταθούν οι φυσιολογικοί ρυθμοί όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ