Χρυσά τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Με 3 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο επέστρεψαν από το 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 1/2 Φεβρουαρίου 2020 τα κορίτσια της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας. Τα κορίτσια συνέχισαν την παράδοση για μια ακόμη χρονιά και επέστρεψαν με μετάλλια στις βαλίτσες τους. Συγκεκριμένα η μικρή μας ομάδα 8-10 χρονών στην οποία συμμετείχαν οι αθλήτριες Γεροντίδου Κέλλυ, Γρηγοριάδου Κατερίνα, Ελμασλάρι Μαρίλια, Μαλογιάννη Κατερίνα, Μπαρμπαρούση Αθηνά και Νατσούρα Κλεονίκη και προπονήτρια την Παυλίδου Μαρία κατέκτησαν το πρώτο ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για τον Φίλιππο και την πόλη της Βέροιας! 
Επόμενη αγωνίστηκε η ομάδα μας 10-12 χρονών στην οποία συμμετείχαν οι αθλήτριες Ηλιάδου Ελένη, Ιωάννου Γαλήνη, Κιάτση Χρύσα, Λουκίδου Ράνια, Παπαζλή Δέσποινα, Παπαζλή Θωμαή και Σούλη Αλέσια και προπονήτρια την Ηρώ Χαβιαροπούλου και παρ όλο που ήταν η πιο δύσκολη κατηγορία, τα κορίτσια μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να φέρουν ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο. 

Επόμενη αγωνίστηκε η ομάδα μας 12-14 χρονών στην οποία συμμετείχαν οι αθλήτριες Κριαρά Ελπίδα, Μοτσιοπούλου Χάιδω, Νικόλτση Έλλη, Παπαζλή Σταυρούλα, Σαριόγλου Δανάη, Φασίδου Ξένια και αναπληρωματική η Κατσικάρη Σοφία και προπονήτρια την Ηρώ Χαβιαροπούλου, έφεραν το δεύτερο ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για τον Φίλιππο και την πόλη της Βέροιας! Και τέλος αγωνίστηκε η μεγάλη μας ομάδα των Γυναικών που κατέκτησε το 3ο ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για τον Φίλιππο και την πόλη της Βέροιας, με τις αθλήτριες Γερακοπούλου Κατερίνα, Ζουμπουλίδου Ευγενία, Καγκελίδου Νάντια, Παπανώτα Δήμητρα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Πινακούδη Ροδούλα και προπονήτριες την Μωυσιάδου Κατερίνα και την Τζίμπουλα Δέσποινα, οι οποίες μάγεψαν το κοινό παρ όλη την ατυχία και το σοβαρό τραυματισμό που είχε η Πινακούδη Ροδούλα στην τελευταία κίνηση του προγράμματος και άφησε πικρή γεύση στο κατάμεστο στάδιο! Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και άμεση επάνοδο στα αθλητικά της καθήκοντα!!

Πολλά συγχαρητήρια έδωσε στα κορίτσια μας και στις προπονήτριες τους και ο πρόεδρος του τμήματος Νίκος Παπανώτας που δήλωσε περήφανος για την σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στον σύλλογό του!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ