Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με βράβευση της οικογένειας του Βαγγέλη Ψαθά η έναρξη του Τριωδίου στη Νάουσα

Με τιμητική εκδήλωση για την βράβευση της οικογένειας του αυλητή Βαγγέλη Ψαθά, θα γίνει η έναρξη του Τριωδίου στον δήμο Νάουσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νάουσα - Αποκριά 2020», την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και στις 20:00, στην Πλατεία Καρατάσου. Νωρίτερα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Νάουσας θα πραγματοποιήσουν πατινάδες και χορούς στους δρόμους της πόλης. Επίσης, από το μεσημέρι της Κυριακής, δημότες και επισκέπτες θα απολαύσουν λάτιν ρυθμούς και ξεσηκωτικούς ήχους των κρουστών από το μουσικό σύνολο «Batala Salonica», που θα πραγματοποιήσει μουσική διαδρομή σε κεντρικά σημεία της Νάουσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (Κυριακή 09/02/2020):

- Πατινάδες & χοροί Πολιτιστικών Συλλόγων της Νάουσας και συνάντηση στην Πλατεία Καρατάσου στις 20:00. Συμμετέχουν: Όμιλος «Γενίτσαροι & Μπούλες», Λύκειο Ελληνίδων, «Πυρσός», «Αράπιτσα», «Φίλοι του Καρναβαλιού», «Άρκτος Αρκοχωρίου».

- Latin show και πρόγραμμα με κρουστά από το μουσικό σύνολο «Batala Salonica» (το μουσικό σχήμα θα πραγματοποιεί μουσική διαδρομή από τις 12 το μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης)


- Τιμητική βράβευση της οικογένειας του αυλητή Βαγγέλη Ψαθά (Πλατεία Καρατάσου, ώρα 20:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ