Λήξη συναγερμού – Τι αναφέρει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας στο veriotis.gr

Λήξη συναγερμού στο νοσοκομείο Βέροιας μετά τη χθεσινή κινητοποίηση στη σκιά του Κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας προσήλθε στο Νοσοκομείο νεαρό ζευγάρι που είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ιταλία. Εκ των δύο,
η κοπέλα ηλικίας 20 ετών εμφάνιζε συμπτώματα τα οποία κινητοποίησαν άμεσα το πρωτόκολλο αντιμετώπισης του Κορωνοϊού. Έτσι, η κοπέλα νοσηλεύτηκε σε απομονωμένο χώρο του νοσοκομείου, ενώ και από τα δύο άτομα λήφθηκαν δείγματα τα οποία εστάλησαν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Όπως έγραψε από χθες ο veriotis.gr, η αρχική εκτίμηση του ιατρικού προσωπικού ήταν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και τα επόμενα 24ωρα οι δύο νεαροί αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Λήξη συναγερμού 


Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα του ελέγχου
δεν έχουν γνωστοποιηθεί στο Νοσοκομείο Βέροιας, όμως ο veriotis.gr επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας που επιβεβαιώνει το περιστατικό, για να λάβει επίσημη ενημέρωση η οποία αναφέρει τα εξής: "Το δείγμα εξετάστηκε και δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ορισμό ως ύποπτο. Στάλθηκε δείγμα στο ΑΠΘ μόνο για έλεγχο του ιού γρίπης."

1 σχόλιο:

  1. λογικότατο και αναμενόμενο το αποτέλεσμα. αλλα ηταν ενα καλο τεστ, εαν φυσικα λήφθηκαν ολα τα προτεινόμενα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου.
Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ