Quantcast

http://picasion.com/

Από τη Βέροια... Όλοι μαζί για να νικήσουμε τον καρκίνο

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου
Ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Την εκδήλωση με τίτλο «Όλοι μαζί
μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο», συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Βέροιας) και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας «Άγιος Παρθένιος», σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας, το ΚΕΠ Υγείας, το Κέντρο Κοινότητας, την ΚΕΠΑ, τον Φαρμακευτικό και Ιατρικό Σύλλογο. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Γυναικολόγος Ευάγγελος Παπαχαραλάμπους, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Μαρίνα Ψωμιάδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και η Ακτινοδιαγνώστης και υπεύθυνη του Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Κ.Υ. Βέροιας Βασιλική Καραδήμου. 

Ομιλητές ήταν:

  • Ο Ευάγγελος Παπαχαραλάμπους, Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στη Γυναικολογική Ογκολογία και Πρόεδρος Παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που ανέπτυξε το θέμα «Εμβόλιο κατά του ιού HPV - Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα».
  • Ο Κώστας Ρίζος, Χειρουργός - Ουρολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος,  που ανέπτυξε το θέμα «Οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας και δίαιτας στον καρκίνο του προστάτη».
  • Η Συρμούλα Τζήμα, Αντιδήμαρχος, Δικηγόρος και Εκπαιδευτικός, που ανέπτυξε το θέμα «Νομικά και βιοηθικά ζητήματα στον ογκολογικό ασθενή».
  • Ο Αργύρης Φουκαλάς, Φαρμακοποιός και μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, που ανέπτυξε το θέμα «Κρίση και θεραπείες, φάρμακα και ελλείψεις...».

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσική το οργανικό φωνητικό σύνολο «Μονόγραμμα» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Ρίστα.

Δείτε φωτογραφίες:











 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ