Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια παρούσα σε αγώνα Champions League Γυναικών στο Handball

Εκπροσώπηση για το ελληνικό χάντμπολ σε υψηλό επίπεδο, καθώς, οι διεθνείς διαιτητές Μιχάλης Τζαφερόπουλος και Ανδρέας Μπέτμαν, διηύθυναν τον αγώνα για το Champions League Γυναικών ανάμεσα στην Μετς και την Εσμπιεργκ, στην Γαλλία. Το πολύ κρίσιμο ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν φιλόδοξη παρουσία στον Όμιλο όπου μετέχουν, παρακολούθησαν 4.800 θεατές, στο κατάμεστο γήπεδο στην πόλη Μετς. Μάλιστα, η αναμέτρηση μεταδόθηκε απευθείας από 8 τηλεοπτικούς σταθμούς, σε Γαλλία, Δανία, Κόσοβο, Τσεχία, Σουηδία, Νορβηγία ακριβώς λόγω της σημασίας της και η ελληνική παρουσία προβλήθηκε παντού. Από αυτούς τους σταθμούς, οι 4 είναι δορυφορικοί και εκπέμπουν σε πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο. 

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 31-31 ( ημίχρονο 15-15) και ισοβαθμούν μαζί με την Ροστόφ στην πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ απομένουν ακόμα τρείς αγωνιστικές ώστε να ολοκληρωθούν οι αγώνες του Ομίλου.

Η Μετς έχει κατά βάση, γαλλικό κορμό, αλλά στηρίζεται και σε 7 ξένες αθλήτριες ( από Κροατία, Ολλανδία, Γερμανία, Ουκρανία αλλά και την Λουίζ Κατερίνα Μπούργκααρντ από την Δανία, η οποία σκόραρε 2 φορές απέναντι στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και πρωτόπαιξε χάντμπολ...).

Η Ολλανδή Πόλμαν και η Αυστριακή Φράϊ ήταν και πάλι εντυπωσιακές για την Εσμπιεργκ, καθώς, σημείωσαν 9 και 8 γκολ αντίστοιχα και είναι πλέον στην 4η ( Φράϊ με 52 γκολ ) και 5η ( Πόλμαν με 51 γκολ ) θέση του πίνακα των σκόρερς στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής σεζόν.

Η Εσμπιεργκ έχει 12 ξένες αθλήτριες στο ρόστερ της και από αυτές, οι 6 είναι Νορβηγίδες. Ωστόσο, στη δύναμη της ανήκουν και οι Αγγλίδες Χαρκς και Μούϊρ, οι οποίες ήταν εκτός αποστολής για το ματς στη Μετς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ