Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Βέροιας

Τροχαίο υλικών ζημιών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Βέροιας. Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στον δρόμο που οδηγεί από τον Προμηθέα προς την Πλατεία Ωρολογίου (οδός Βερόης), όταν δύο αυτοκίνητα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, συγκρούστηκαν
μεταξύ τους. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ στο σημείο έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά το περιπολικό της Τροχαίας, όπου και επιλήφθηκε του συμβάντος. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται κανονικά.

5 σχόλια:

  1. Καθόλου άγνωστοι οι λόγοι!! Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πάντα πρόβλημα διότι είναι πάνω στην στροφή και έχει πάντα παρκαρισμένο αυτοκίνητο!! Φυσικά δεν ασχολείται κανένας με αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από τα φανάρια που θα έπρεπε να υπάρχουν, δεν υπάρχει ανάλογος καθρέφτης επάνω στη στροφή, ελλιπής φωτισμός το βράδυ, και φυσικά υπερβολική ταχύτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σημειο ειναι απο τα δυσκολα, οχι το μονο μεσα στην πολη, αλλα ο δρομος ευτυχως αρκετα φαρδυς. υπαρχουν ομως καποιοι οδηγοι που την συγκεκριμενη στροφη την παιρνουν πολυ "κλειστα" και πολυ "ανοιχτα" ενω δεν πρεπει και ειδικα αυτοι που κατεβαίνουν την Βερόης εχουν πολυ χωρο στα δεξιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ 2,5 ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΦΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ιδιο σημειο τρακαραμε κι εμεις πριν καποια χρονια κ ειχε παρκαρισμενα αυτοκινητα δεξια κ αριστερα του δρομου Κυριακη μεσημερι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ