Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διάσωση άνδρα και του σκύλου του στη Νάουσα

«Εγκλωβίστηκαν» στις όχθες της Αράπιτσας - Επενέβη η Πυροσβεστική
Μια διαφορετική αποστολή είχε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, που κλήθηκε να διασώσει από δύσβατο σημείο στις όχθες της Αράπιτσας έναν άνδρα και τον σκύλο του, που η μεσημεριανή τους βόλτα εξελίχθηκε σε...

περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γλυκύτατος καφέ σκυλάκος, ιδιοκτησίας του άνδρα, βρέθηκε σε απότομη πλαγιά στις όχθες του ποταμού της Νάουσας, στο ύψος της ΕΡΙΑ, και επιχειρώντας ο άνδρας να τον βοηθήσει κατεβαίνοντας ο ίδιος στο ποτάμι, εγκλωβίστηκαν και οι δύο. Τις εκκλήσεις του άνδρα για βοήθεια άκουσαν περαστικοί που κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, που επενέβη άμεσα στο σημείο. Χάρη στις καίριες ενέργειες των Πυροσβεστών, ο άνδρας και ο σκύλος του απελευθερώθηκαν σύντομα σώοι και αβλαβείς, με τον σκύλο εμφανώς τρομαγμένο. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του inaoussa.gr:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ