Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στο «Παλιό Ποδήλατο» - Live, σούβλες και σαρακοστιανά!

Σάββατο βράδυ live - Κυριακή μεσημέρι σούβλες - Καθαρά Δευτέρα με Σαρακοστιανά!
Με ανοιξιάτικο καιρό και λιακάδα θα περάσουμε στη Βέροια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και για όσους μείνουν στην πόλη, η Ραχιά είναι μια ιδανική πρόταση για γλέντι, διασκέδαση και απόδραση όλο το τριήμερο! Γιατί το «Παλιό Ποδήλατο» τα συνδυάζει όλα και μας περιμένει να γλεντήσουμε, τα φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε!

Σάββατο βράδυ στο «Παλιό Ποδήλατο» γίνεται χαμός με live και σχήμα φωτιά! Ο Τόλης Ταξιάρχης στο τραγούδι και τα πλήκτρα, ο Βασίλης Μπρανιώτης στο μπουζούκι και ο Νίκος Παπανικολάου στην κιθάρα και το τραγούδι και πολύ κλαρίνο που το σηκώνει και η περίοδος της αποκριάς, έτοιμοι για λαϊκό, έντεχνο, παραδοσιακό,  και ό, τι προκύψει! 

Κυριακή μεσημέρι το γλέντι συνεχίζεται... γαστρονομικά, στο τραπέζι, με τις μερακλίδικες σούβλες του «Παλιό Ποδήλατο». Αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι, κεμπάπ, κοτόπουλα στη σούβλα και πολλά πολλά άλλα για να αποχαιρετίσουμε την κρεατοφαγία!

Δευτέρα μεσημέρι, ανεβείτε στη Ραχιά για να πετάξετε τον χαρταετό σας και αφού ο καθαρός αέρας και η ανοιξιάτικη λιακάδα σας ανοίξει την όρεξη... το «Παλιό Ποδήλατο» θα σας έχει στρώσει το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας με όλα τα σαρακοστιανά καλούδια!

Φύγαμε για Ραχιά!

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ