Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «βαθύ ΠΑΣΟΚ»

Μια πολύ σπάνια πολιτική φωτογραφία ανέβηκε στα social media και αμέσως αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού και σχολίων. Απεικονίζει το λεγόμενο «βαθύ ΠΑΣΟΚ» στις αρχές του 1980. Την εποχή δηλαδή που το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου μεσουρανούσε στην πολιτική ζωή του τόπου και στις εκλογές άγγιζε το 48% του εκλογικού σώματος. Η εικόνα προέρχεται από μια σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής και διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Γιάννης Καμπούρης, Ανέστης Ανδρεάδης, Μένιος Κουτσόγιωργας, Μόσχος Γικόνογλου, Θανάσης Γεωργιάδης και όρθιος ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα, να κλαίς... Ποιος να το πίστευε πως το ΠΑΣΟΚ μετά από 30 χρόνια στην εξουσία, θα βρίσκεται πλέον κολλημένο στο 8%;

6 σχόλια:

  1. Επειδή τα στέρνα τιμούν τα πρώτα ,ήρθε η ώρα το ΠΑΣΟΚ του Ανδσερέα ,του αντιδεξιο αγώνα ,των δημοκρατικών και κοινωνικών κατακτησεων να επιλέξει συμμάχους. Έτσι θα κριθεί και έτσι θα υπάρχει και αύριο. Οι παρακαταθήκες όλων αυτών στην φώτο δείχνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα το πίστευε ότι ακόμη και τώρα, υπάρχει ένα 5% που το ψηφίζει! Και για να μην ξεχνιόμαστε, τότε στις αρχές του ΄80, η Ημαθία είχε ΕΒΖ, ΕΛΒΙΖ, Νεστλέ, υφαντουργία κι ΑΕΠ τριπλάσιο των κυκλάδων. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο, ειδικά στον νομό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ "πέθανε" αφού έκανε τον κύκλο του. Προσέφερε πολύ σημαντικά στοιχεία στη χώρα, την μεταμόρφωσε προς το καλύτερο, αλλά έπεσε θύμα τελικά της διαχρονικής εξουσίας του και της αλαζονείας από τα στελέχη του. Ήρθε η διαφθορά και ο "Θάνατος". Το ΚΙΝΑΛ είναι ένα "κομματοειδές" (κατά το ανθρωποειδές) μόρφωμα σε αποσύνθεση. Και αυτό διότι δημιουργήθηκε από αυτούς που "σκότωσαν" και το ΠΑΣΟΚ πριν.
    Όποιος δεν το καταλαβαίνει κακό του εαυτού του. Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής, δεν θα πρέπει να τον φοβόμαστε. Άλλωστε μόνο με το θάνατο έρχεται το νέο. Έτσι να τα πείτε τα "σαΐνια" στη Βέροια και στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με πασοκ ρε παιδιά,
    Πληρώναμε με επιταγή τον παρκαδόρο και την Σβετλάνα!
    ΠΑΣΟΚ,
    Ουίσκι,
    Και του Καρρα οι δίσκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ.Χρυσοχοιδης άραγε θα έκανε κάποιο σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξύπνα Φώφη. Οι μισοί πάνε για ΝΔ και οι μισοί για ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ