Quantcast

http://picasion.com/

Πόλεμος Ραμόνας-Παναγιώταρου: Η μαϊμού τσάντα των 16.000€

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στις δύο πρώην παίκτριες του My Style Rocks 1, την Ραμόνα Βλαντή και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Αρχικά, η Ραμόνα σε δηλώσεις της σε πρωινή εκπομπή σχολίασε πως η πρώην συμπαίκτριά της αγοράζει τσάντες «μαϊμού», αφήνοντας να εννοηθεί πως οι αυθεντικές είναι πολύ ακριβές
για εκείνην. «Είναι γνωστό ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χρησιμοποιεί τσάντες "μαϊμού". Έχει πιο πολλές Hermes και από τον Λάκη Γαβαλά, που ο άνθρωπος είχε και συνεργασίες με οίκους. Οι τσάντες αυτές μπορεί να κάνουν 15.000 ή 16.000 ευρώ. Η Αλεξάνδρα τι επαγγέλλεται για να μπορεί να πάρει μια τσάντα 16.000 ευρώ; Να κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις της και σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, της "απάντησε" λέγοντας:

«Αυτό το θέμα το είχα ξανασυζητήσει σε εκπομπή, φαντάσου πόσο δεν εξελίσσεται αυτό το άτομο για να λέει τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μάλλον το κάνει για να είναι συνέχεια στο προσκήνιο και να ασχολούνται μαζί της, γιατί δεν λέει και τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα άτομο σαν τη Ραμόνα, που μου περνάει παντελώς αδιάφορο, κάθεται και ασχολείται συνέχεια με τις τσάντες μου και με τα υπάρχοντά μου. Πραγματικά».

Και συνέχισε: «Μου κάνει, επίσης, εντύπωση γιατί ρωτάει συνέχεια τι δουλειά κάνω, ενώ εμείς οι υπόλοιποι θα έπρεπε να της κάνουμε αυτή την ερώτηση. Αναρωτιέμαι γιατί το ρωτάει ακόμα αυτό. Αν γράψει στο google το όνομά μου θα καταλάβει ποια είμαι και τι δουλειά κάνω κι εγώ κι ο άντρας μου. Είμαι ένα άτομο που δουλεύει από τα 18, έχω την επιχείρησή μου εδώ και 5 χρόνια, τη Ραμόνα δεν την έχουμε δει ποτέ να δουλεύει. Η Ραμόνα βγάζει τα δικά της συμπεράσματα, δεν τα στηρίζει πουθενά».

Όσο για το αν έχει κρατήσει - τελικά - ποτέ κάποιο προϊόν μαϊμού, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε αρνητικά.


Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ