Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/2 - 16/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ένας αρκετά πιο ήρεμος μήνας εξελίσσεται μπροστά μας όπου δίνει τις ευκαιρίες της αποκατάστασης. Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στον Λέοντα στις 9. Οι δυναμικές δράσεις χρειάζεται να έχουν οργανωθεί καλύτερα από το παρελθόν, ενώ ο παράγοντας της οικονομίας θα δεχτεί πιέσεις που πρέπει να προληφθούν. Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, έκανε την είσοδό του στο υδάτινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού τον Ιχθύ στις 3 Φεβρουαρίου 2020. Σε αυτή την θέση παραμείνει ως τις 16 Φεβρουαρίου 2020 σε ορθή φορά, ενώ το διάστημα 17 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου θα κινείται και φαινομενικά ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, ενώ στις 16 Μαρτίου θα περάσει ξανά στο ίδιο ζώδιο όπου και θα παραμείνει ως τις 11 Απριλίου 2020. Είναι εποχή για να πούμε ναι σε νέους έρωτες, αλλά και στην ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης, με ωριμότητα, σύνεση και εντιμότητα! Λέμε όχι σε ρήξεις, κόντρες, λάθος πάθη και χωρισμούς λόγω παρορμητικών λαθών!

♈ Κριός

Γενικά

Μία νέα δυναμική εβδομάδα ξεκινά και το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στον τομέα της καριέρας σου! Από αυτές τις μέρες σηκώνεις μανίκια και εργάζεσαι σκληρά για να μπορέσεις να έχεις την καταξίωση που προσδοκείς. Ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και σε κάνει μαχητικό για τους στόχους σου και επίμονο για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και διανύεις μία νέα εποχή που μπορείς να κάνεις τη ζωή σου αρκετά πιο όμορφη και αισιόδοξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου ενώ ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, έτσι λοιπόν μπορώ να σου πω ότι διανύεις μία κατακτητική περίοδο για τα ερωτικά σου! Ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι, γοητεύεις αλλά και γοητεύεσαι...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις σπουδαία βήματα στα επαγγελματικά σου διαθέτοντας το θάρρος και το τσαγανό να πετύχεις κάθε τι που έχεις βάλει γινάτι. Τα οικονομικά βαδίζουν καλά.

♉ Ταύρος

Γενικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου ήδη από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε! Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση ανοίγει νέες προοπτικές για τη ζωή σου, το μέλλον σου ενώ σαφέστατα παίρνεις τις πρωτοβουλίες για να κινήσεις υποθέσεις που αφορούν νομικά, εκπαιδευτικά ζητήματα.Δεν λείπουν όμως και οι νέες γνωριμίες που σε συναρπάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας κρυφός; Συναισθήματα ανομολόγητα; Θυσίες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις μία σχέση; Ακριβώς έτσι θα αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε για την ερωτική σου ζωή, όπου κάτι φαίνεται πως τώρα αρχίζει να καταστρώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να θέσεις σε εφαρμογή νέα επαγγελματικά σχέδια πριν βρεθεί ανάδρομος ο Ερμής. Στα οικονομικά σου είναι χρήσιμο να κάνεις μία καλή διαχείριση και να μην ξανοίγεσαι πολύ!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογική υπερένταση, ενώ κάποια έξοδα δεν λείπουν. Αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου και για τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας να είναι στάσιμος όπου στην συνέχεια να αναδρομήσει, έτσι λοιπόν είναι μία καλή ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες που αφορούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το διάστημα αυτό, είναι πιο κοινωνικό, ευχάριστο, παιχνιδιάρικο και ενθουσιώδες, παρά ρομαντικό. Σου δίνεται η δυνατότητα νέων γνωριμιών μέσα από κοινωνικούς χώρους ή και από φιλικά πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κλείνεις υποχρεώσεις και κάνεις συζητήσεις που πραγματικά θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα πρέπει να τακτοποιήσεις. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετά έξοδα για λογαριασμούς και υποχρεώσεις που φαίνεται πως τώρα αποτελούν πηγή άγχους.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Σημαντικό νέο της εβδομάδας Καρκίνε μου είναι για σένα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Από αυτή την θέση θα φέρει εντάσεις, εξελίξεις και καβγαδάκια για θέματα σχέσεων και συνεργασιών, για αυτό είναι βασική προϋπόθεση αυτή την εβδομάδα να βάλεις νερό στο κρασί σου για να αποφύγεις τις εντάσεις. Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου θα προχωρήσουν με επιτυχία, ενώ καλό είναι αυτές τις μέρες να τακτοποιήσεις θέματα εγγράφων, λίγο πριν ξεκινήσει να είναι ανάδρομος ο Ερμής

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν, ίσως όμως αρκετές στιγμές να δημιουργείται ένα μπερδεμένο κλίμα που σου προκαλεί εκνευρισμό. Το άτομο που συνδέεσαι, βρίσκεται σε μία περίοδο έντασης και αυτό στο μεταδίδει. Μην δίνεις μεγάλη έμφαση, στην παρορμητική συμπεριφορά του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προχωρούν δημιουργικά κάποια σχέδιά σου, μόνο που μπορεί άθελα σου να πεις λόγια που δεν θα μπορείς να τηρήσεις, Προσοχή και στις συνεργασίες σου γιατί θα υπάρξουν κόντρες.

♌ Λέων

Γενικά

Ξεκινά ένα μαχητικό αλλά και κουραστικό διάστημα για τα επαγγελματικά σου αφού η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα εντείνει τις δραστηριότητες της καθημερινότητας σου φορτίζοντας πολλές φορές την ατμόσφαιρα με αρκετό στρες. Διέξοδός σου αυτή την εβδομάδα είναι η Αφροδίτη από τον Κριό που σε κάνει αρκετά πιο αγαπητό και δημοφιλή στο περιβάλλον σου ενώ δεν λείπουν και τα φλερτ από το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει η ευκαιρία της ανανέωσης... Μία σχέση σου μπαίνει σε μία πιο ελπιδοφόρα περίοδο ενώ οι μετακινήσεις και τα ραντεβουδάκια με το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το διάστημα αυτό είναι όμως ιδανικό και για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο με αρκετές υποχρεώσεις και τρέχεις και δεν φτάνεις αγαπητέ μου Λέοντα, όμως θα τα καταφέρεις μία χαρά. Στα οικονομικά σου καλό είναι να κλείσεις εκκρεμότητες γιατί ο Ερμής θα είναι στάσιμος και θα γυρίσει ανάδρομος γεγονός που θα φέρει ένα μπλοκάρισμα στα οικονομικά σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε εγρήγορση για ζητήματα που αφορούν τα ερωτικά σου, αλλά και σε υποθέσεις που συνδέονται με τα δημιουργικά σου σχέδια! Η περίοδος κρίνεται θετική, καλό θα είναι όμως να διασαφηνίσεις μέσα σου τι ακριβώς προσδοκάς από σχέσεις και συνεργασίες γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά να είναι στάσιμος, για να μπει σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που θα προκαλέσει σύγχυση και θολούρα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή ενεργοποιείται από αυτή την εβδομάδα που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, μαζί στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας γεγονός που φέρνει σημαντικές μεταμορφωτικές στιγμές για την αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σε κάνει να ανησυχείς για την πορεία κάποιων επαγγελματικών σχεδίων. Δεν παύει ωστόσο η δημιουργικότητά σου να αποτελεί το κλειδί που σε βοηθά να ελίσσεσαι στην εργασία. Στα οικονομικά σου δέχεσαι σημαντική εύνοια ενώ μπορείς να διευθετήσεις τα χρεωστικά σου υπόλοιπα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που η βασική σου προτεραιότητα είναι η εξέλιξη των διαπροσωπικών σου σχέσεων , αλλά και η διεκπεραίωση οικογενειακών υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη από τον Κριό, σε σύνοδο με τον Χείρωνα γλυκαίνει το κλίμα στην συντροφική σου ζωή. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Κριού, προκαλεί εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, ενώ συναισθηματικά νιώθεις ότι είσαι στην τσίτα αυτές τις μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίνονται λύσεις σε ζητήματα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα και νιώθεις την καρδιά σου να απαλύνεται από την πικρία που είχες το τελευταίο διάστημα. Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο λύνετε διαφωνίες ενώ εσύ που είσαι χωρίς ταίρι καταφέρνεις και ξεπερνάς καταστάσεις του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνονται λύσεις σε ζητήματα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα και νιώθεις την καρδιά σου να απαλύνεται από την πικρία που είχες το τελευταίο διάστημα. Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο λύνετε διαφωνίες ενώ εσύ που είσαι χωρίς ταίρι καταφέρνεις και ξεπερνάς καταστάσεις του χτες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα βρίσκεις τους ρυθμούς σου φίλε μου Σκορπιέ, νιώθεις καλύτερα σωματικά, ψυχολογικά, φεύγει ένα βάρος από πάνω σου και παίρνεις ανάσα κατόπιν των εμποδίων που πέρασες. Είναι το διάστημα που μπορείς να κόψεις κακές συνήθειες, να ξεκινήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ βρίσκεις και πάλι την ευεξία σου! Ο Άρης περνώντας από το ζώδιο του Αιγόκερω σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση, είναι πιο συχνές οι επικοινωνίες με το περιβάλλον σου, ενώ αρκετές στιγμές θα λειτουργείς παρορμητικά στα λόγια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες με το ταίρι σου δεν λείπουν μάλιστα είναι μία καλή εβδομάδα για να κουβεντιάσεις και να λύσεις ζητήματα που είχαν μεσολαβήσει και σας απομάκρυναν. Αν είσαι χωρίς σύντροφο διανύεις μία καλή περίοδο όπου μέσα από τον απολογισμό του παρελθόντος, μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεις την ισορροπία σου για θέματα που αφορούν την εργασία και παίρνεις μία ανάσα ανακούφισης αυτές τις μέρες. Στα οικονομικά σου ξεπερνάς τις δυσκολίες του περασμένου διαστήματος και μπορείς να κινηθείς πιο ευέλικτα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία εβδομάδα ερωτική, δημιουργική, ευχάριστη αλλά και .. καταναλωτική ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Τοξότη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού φροντίζει για σένα να περάσεις απολαυστικές στιγμές, βάζοντας και πάλι στην ζωή σου το κέφι, την δημιουργικότητα, την χαρά αλλά και τον έρωτα ... Ο Άρης από τον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια έκτακτα έξοδα για αυτό προετοιμάσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Αφροδίτης – Χείρωνα βελτιώνει αισθητά την ερωτική σου ζωή έτσι λοιπόν μπορείς να προσμένεις μαγευτικές στιγμές παρέα με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση διανύεις την καλύτερη περίοδο για φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που σε προβληματίζουν, ωστόσο οι ιδέες σου θα είναι υλοποιήσιμες και θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία απαιτητική περίοδο εξόδων.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα ανακτάς τις δυνάμεις σου και είσαι σε ετοιμότητα να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς άμεσα και γρήγορα για να προχωρήσεις σε σημαντικά εγχειρήματα. Δεδομένου ότι σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, σου προτείνω αυτή την εβδομάδα να προβείς σε ενάρξεις γιατί τώρα είναι η εύνοιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου για αυτή την εβδομάδα, ωστόσο δεν θα λείψουν και κάποιες ευκαιρίες ανανέωσης. Η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς το τέλος της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικές πρωτοβουλίες θα στηρίξουν αυτή την εβδομάδα την προώθηση της καριέρας σου! Στα οικονομικά σου δεν αντιμετωπίζεις μεγάλες προκλήσεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μία κοινωνική περίοδο, το όνομά σου ακούγεται πολύ περισσότερο στους χώρους που κινείσαι, είσαι αρκετά πιο δημοφιλής και αγαπητός. Σε ανησυχούν πολύ τα οικονομικά σου ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που ο Ερμής ξεκινά να είναι στάσιμος στον Ιχθύ. Η κούραση από τις επαγγελματικές προσπάθειες είναι αισθητή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μία καλή περίοδο να παίξεις, να μιλήσεις, να φλερτάρεις ενώ ευνοούνται και οι μικρές μετακινήσεις με το ταίρι σου! Βλέπεις πιο ελπιδοφόρα την εξέλιξη μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν προκλήσεις αλλά και παρασκήνιο, και αυτό είναι κάτι που σε ανησυχεί πολύ και σε κάνει να λειτουργείς ίσως πιο κρυφά και παρασκηνιακά. Θέλω την προσοχή σου στα οικονομικά σου, καλό είναι να μην δεσμεύεσαι με νέα ανοίγματα τα οποία δεν θα μπορείς να υποστηρίξεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία θετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου Ιχθύ μου, αφενός γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό γεμίζει το πορτοφόλι σου αλλά και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, αφετέρου ο Άρης περνώντας στον Αιγόκερω σε κινητοποιεί κοινωνικά και σε κάνει πιο δραστήριο με παρέες και συλλογικές δράσεις. Λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σου είναι καλό να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις υποθέσεις σημαντικές, γιατί από την επόμενη εβδομάδα δεν ευνοείσαι για επικοινωνιακές συνδιαλλαγές ή και για νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι μία καλή ευκαιρία για σένα να ανοιχτείς στο ταίρι σου να πεις αυτά που αισθάνεσαι αλλά και να νιώσεις περισσότερη σιγουριά για τα αισθήματα που τρέφει για σένα. Αν δεν έχεις ταίρι , η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες που θα έχουν και μία καλή προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που δέχεσαι στα επαγγελματικά σου είναι αξιοσημείωτη και σου δίνει σιγουριά και ελπίδα. Οι συζητήσεις της εβδομάδας σου δίνουν λύσεις για εργασιακά ζητήματα. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι κερδισμένος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ