Quantcast

http://picasion.com/

Στη Νάουσα ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Ξαφνική και εκτός προγράμματος επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο «Κτήμα Κυρ-Γιάννη» στο Γιαννακοχώρι και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου. Εκεί τον υποδέχθηκε προσωπικά ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Μάλιστα, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη έμεινε εντυπωσιασμένος από την ποικιλία κρασιών και έφυγε από την Ηρωική Πόλη, έχοντας στις αποσκευές του μια κούτα από ξινόμαυρο κρασί.

3 σχόλια:

  1. τα Καλαμπαλίκια μας αιωρουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας εξηγεί καλύτερα ο κυρ Γιάννης γιατί δεν του ανήκει πλέον η φίρμα ΄΄Μπουτάρης΄΄;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετίσματα μέ ἀναμνηστικές φωτογραφίες στούς ἀπογόνους τοῦ Μάξ Μέρτεν, τοῦ Τακούλη Μακρῆ καί στόν... Χριστοφορᾶκο νά στείλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ