Quantcast

http://picasion.com/

Ρομαντική προσφορά «Ειλικρίνεια» για του Αγίου Βαλεντίνου... Γιατί σας αγαπάμε!

2,5 κιλά χοιρινές μπριζόλες → 9,90€!
2 κοτόπουλα «Πίνδος» → 9,90€!
Είστε εσείς που για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχετε στο μυαλό σας ένα ρομαντικό δείπνο, με κεριά, κρασί και κάτι ευπαρουσίαστο και νόστιμο στο πιάτο, προκειμένου να σαγηνεύσετε
το ταίρι σας. Είστε και εσείς, οι εραστές του κρέατος, που οι αισθήσεις σας ξυπνούν στη θέα μιας μπριζόλας στα κάρβουνα ή ενός κοτόπουλου στο φούρνο με πατάτες... Για όλους έχει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και ειδικά για τους δεύτερους, έχει και μοναδική αγιοβαλεντίνικη προσφορά!
Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ελάτε στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για δύο σούπερ προσφορές, για όλους τους ερωτευμένους και μη:
  • 2,5 κιλά χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο → 9,90€ ΜΟΝΟ!
  • 2 κοτόπουλα «Πίνδος» ολόκληρα → 9,90€ ΜΟΝΟ!
Και φυσικά, θα βρείτε πολλές πολλές έτοιμες λύσεις που ετοιμάζει καθημερινά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», πεντανόστιμα και υψηλής αισθητικής κρεατοσκευάσματα, με κορυφαίας ποιότητας κρέας και διαλεγμένα υλικά, που θα αποτελέσουν την ιδανική και ταυτόχρονα εύκολη λύση για το πιο ρομαντικό γεύμα ή δείπνο του χρόνου.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Στο facebook ΕΔΩ
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ