Quantcast

http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο στην Πέλλα - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Γιαννιτσών-Αραβησσού, που οδηγεί σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών, μεταξύ ΙΧ αυτοκινήτου και μηχανής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός της μηχανής ήθελε να στρίψει αριστερά, σε δρόμο που οδηγεί στον κόμβο Παραλίμνης κοφτά. Από την πλευρά εκείνη και με κατεύθυνση προς τα Γιαννιτσά κυκλοφορούσαν κανονικά δύο ΙΧ. Μόλις διαπέρασε το πρώτο, ο οδηγός της μηχανής δεν είδε το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να κάνει κανονικά τη στροφή και με απώτερο αποτέλεσμα να τον χτυπά το διερχόμενο ΙΧ. Σύμφωνα με πληροφορίες του pellanews.gr οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έφερε κάποιο τραύμα. Ευτυχώς, με τη σφοδρότητα της σύγκρουσης αμφότεροι απέφυγαν τα χειρότερα...έως πολύ χειρότερα!

1 σχόλιο:

  1. Popi:to paidi me to mixanaki einai se polu krisimi katastasi k to katevasan stin thessaloniki... Sugnwmi alla prwta na enimeroneste swsta k meta na anartite kati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ