Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Βέροια - Συναντήσεις με πολιτικούς και αστυνομικούς

Στην πόλη της Βέροιας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισκέφθηκε ανεπίσημα την Σχολή στο Πανόραμα (εγκαταστάσεις που ο ίδιος δημιούργησε κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του)
και συνάντησε θεσμικούς φορείς της Ημαθίας. Αρχικά, ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους της πολιτικής εξουσίας και στην συνέχεια είχε διαδοχικές συναντήσεις με αστυνομικούς και συνδικαλιστικά σωματεία (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας και Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έγιναν αναφορές για τα θέματα ασφάλειας που ταλανίζουν το νομό, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Αστυνομίας, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν το μεταναστευτικό. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων. 

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από ζητήματα που ανησυχούν τους Αστυνομικούς και αφορούν το βαθμολόγιο των χαμηλόβαθμων, την αποκατάσταση του μισθολογίου, την άρση των ανισοτήτων και την έμπρακτη υποστήριξη σε προσωπικό και μέσα των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ημαθίας.

Από την πλευρά τους οι Αστυνομικοί τόνισαν ιδιαίτερα την ανάγκη αναβάθμισης της υπηρεσίας διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας. Σ΄αυτό το ζήτημα ο υπουργός αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της περιοχής μας, ως διερχόμενος κόμβος των μεταναστευτικών ροών, μέσω των κυκλωμάτων που θα πρέπει να καταπολεμηθουν. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι άμεσα θα κοιτάξει να καλύψει τις ανάγκες της Δ.Α. Ημαθίας όσον αφορά σε οχήματα και εξοπλισμό. Τέλος επεσήμανε πως η στήριξη στις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης είναι έμπρακτη με τις νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όσον αφορά το παραπολιτικό επίπεδο, ο ισχυρός άνδρας της Κατεχάκη, δεν παρέλειψε να αναφέρει την αγάπη του για την γενέτειρά του και θυμήθηκε τα 20 χρόνια που πολιτευτόταν στο νομό Ημαθίας. Μην ξεχνάμε πως ήταν μόνιμος κάτοικος στο Πανόραμα και το πολιτικό του γραφείο βρισκόταν επί της οδού Μητροπόλεως (πάνω από το καφέ-μπαρ McOza).




16 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ...ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μία απορία ρε παιδιά....αυτός ο συνδικαλιστής της αστυνομίας δεν δουλεύει ποτέ ?....όλη μέρα είναι στην γύρα σε δημόσιες κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχάλη, δεν πέτυχε η βαφή. Χάλια το μαλλί σου, χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρεψου........
      Η κακια σου "τρωει" την ψυχη σου.

      Διαγραφή
  4. Οι αυλικοι μαζι με τους βουλευτες...... ας θυμιθουμε πριν λιγα χρονια τι εκραζαν ο ενας για τον αλλον αυτοι που χαμογελανε μαζι στον φακο.....Λιγη σοβαροτητα, αξιοπρεπεια και μνημη ειναι καλο να εχουν οταν δραστηριοποιουνται στο πολιτικο γιγνεσθαι....για να μην φτυνει ο λαος που σκεπτεται...καλημερα αμνημωνες πολιτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχαλη δεν ξερω αν θα διαβασεις ποτε αυτα τα σχολια αλλα βρες τροπο να συμορφωσεις τους γύφτους "ρομα" η κατασταση εχει γινει ανεξελεγκτη οσο συλλαμβανονται και αμεσως ξανα βγαινουν και οσο δεν στρουνται τα πολιτικα τους δικαιωματα (με τα οποια απειλουν ψηφοθυρικα τους πολιτικους) δεν θα υπαρξει αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι αλλος Τσαχουριδης!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οὔτε λέξι γι' ἀπελάσεις λαθρομεταναστῶν ἀπό Μπαρτζώκα καί ἀδιάβαστο Τενεκοχοΐδη. Αἶσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι άλλο αβγό του φιδιού έσπασε;

      Διαγραφή
    2. Κι ἄλλο γιουσουφάκι φοβᾶται μή δέν βρῇ ἀγᾶ νά τοῦ παρέχῃ τίς ὑπηρεσίες του;

      Διαγραφή
    3. Όντως έσπασε το αυγό και βγάζει μίσος και ρατσισμό ανακατεμένο με εσωτερικά κατάλοιπα ψυχολογικα

      Διαγραφή
  8. Παντου υπαρχουν ουρες και γυμνοσαλιαγκες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ