Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονίζει ο Ηλίας Πλιόγκας: «H μητέρα μου είχε Καρκίνο»

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Ηλίας Πλιόγκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας. Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως ο Καρκίνος νικιέται αρκεί να γίνει σωστή
πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Μάλιστα, ανέφερε πως και ο ίδιος έχει ζήσει την συγκεκριμένη σκληρή μάχη, καθώς η μητέρα του είχε επί χρόνια αυτήν την αρρώστια. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Έζησα κι ένιωσα τη σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο που επί χρόνια έδινε η λατρεμένη μητέρα μου.Το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέχρι το τελευταίο δάκρυ. Μέχρι το τελευταίο άγγιγμα και χάδι που ήθελε ακόμη και την ύστατη ώρα να μοιραστεί μαζί μας. Ένα πράγμα μου έμεινε. Ακούστε. Ο καρκίνος νικιέται. Με πρόληψη κι όχι με προλήψεις. Με πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Η σκέψη μου σήμερα με εκείνες κι εκείνους που δίνουν τη δική τους μάχη».

1 σχόλιο:

  1. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 33 ΧΑΡΙΣ ΤΗΝ ΈΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΕΡΑΙΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΡΞΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ Κ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ