Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε 4 ματς, μόλις 2 βαθμοί - Βαριά φανέλα η Βέροια

Άλλο ένα ματς, που η Βέροια αντί για «Βασίλισσα» εμφανίστηκε σαν φτωχός συγγενής στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας με αποτέλεσμα να απέχει πλέον 4 βαθμούς από την άνοδο. Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Άλλα ονειρευόμασταν και άλλα
βλέπουμε. Δεν έχει σημασία τι θα πω εγώ, εσύ ή ο κατάσκοπος της εξέδρας. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και δυστυχώς είναι αμείλικτοι. Σε 4 ματς, με θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους (Τρίγλια, Καβάλα, Ασπρόπυργο και Αιγάλεω), η ομάδα έχει μόλις 2 βαθμούς και έρχεται ματς-φωτιά με τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Κακά τα ψέματα, στο συγκεκριμένο ματς ο Γεωργιάδης παίζει το κεφάλι του. Αν δεν νικήσει έστω με μισό μηδέν, δεν τον βλέπω να έχει μέλλον στη Βέροια. 

Τα είχα πει από το καλοκαίρι. Δεν γίνεται να στηρίζεσαι σε προπονητές που το όνομά τους είναι μικρότερο από το βάρος της φανέλας σου. Ευθύνες έχουν αυτοί που έκαναν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις επιλογές στην μέση του πρωταθλήματος! 

Η Βέροια δεν ανήκει σε κανέναν Αρβανιτίδη, Καρυπίδη, Μπίκα ή Αλέφαντο. Η Βέροια ανήκει στον κόσμο της και σε εκείνα τα 200 αλάνια που όταν αργοπέθαινε βρέθηκαν στην Εληά, έκαναν την διοίκηση πρωτοδικείου και την ανέστησαν αγωνιστικά. 

Όλη η χρονιά παίζεται την επόμενη αγωνιστική κόντρα στα Τρίκαλα. Αν χάσεις και εκείνο το παιχνίδι, τότε η παράσταση έλαβε τέλος! Μεγάλες ευθύνες έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται ρε μεγάλε να παίζεις στο νούμερο ένα club της κατηγορίας, κάθε 1 του μηνός τα λεφτουδάκια να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό σου, να τρως σαν άρχοντας στο εστιατόριο της Εληάς και να μην ματώνεις για την φανέλα. Δεν γίνεται να χάνεις βαθμούς από τα χωριά και από παίκτες που έχουν το ποδόσφαιρο για χόμπι. Qu'est-ce qui se Τρίγλια και Ασπρόπυργος που σε γλεντάνε σε κάθε αγωνιστική; Σοβαρέψου πριν να είναι αργά!

Ήρθε η ώρα η διοίκηση να τραβήξει ορισμένα αυτάκια. Το καλοκαίρι κάποιοι πρέπει να πάρουν τον μπούλο για να καταλάβουν σε ποια ιστορική ομάδα παίζουν. Η Βέροια, μαζί με την Λάρισα, τα Γιάννενα, την Ξάνθη και τον ΟΦΗ είναι οι κορυφαίες ομάδες της επαρχίας. Αν νομίζουν ορισμένοι πως η «Βασίλισσα» είναι Θεσπρωτός και Ιεράπετρα είναι πολύ γελασμένοι. Τους δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να αντιστρέψουν το κλίμα και να φέρουν τη Βέροια στην φυσική της θέση. Ελπίζω να την πιάσουν από τα μαλλιά, γιατί διαφορετικά από Ιούνιο έχει ΟΑΕΔ.

3 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι.Συγχαρητηρια στο Βεροιώτη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλεφα εσυ καλα τα λες, αυτους τους ρωτας (ολους ομως ) εαν θελουν να βγουν στην επομενη κατηγορια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BLEPHS MPROSTA ALEFA KAI MPRABO SOU GIATH AGAPAS THN OMADA ,,THN TRIGLIA DEN THN KERDISE O GEORGIADHS H KABALA MAS KABALISE TO PETHAMENO EGALEO TO ANASTISAME ,,TA TRIKALA THA MAS KOUREPSOUNE ,,,4 AGONES STON ASPROPIRGO MAS KLEGANE KAI H RENGGES,,,TH TON KRATANE GIA NA LEH FTEO EGO ANALANBANO THS EUTHINES KTL ,,,,, EKTOS KAI AN DEN THELH H DIHKISH NA PAME SE ALH KATIGORIA ,,AUTO TO EXHS DH SAN EPIXHRHMA ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ