Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Πόντιος, ο βλάχος και η ντόπια!

Μια καλλιτεχνική συνάντηση είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου στο κέντρο της Βέροιας. Ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, η γοητευτική τραγουδίστρια Μάγδα Πένσου και ο επιχειρηματίας Γιάννης Καπράρας βρέθηκαν σε κεντρική καφετέρια της πόλης να πίνουν το καφεδάκι τους
και να συνομιλούν μεταξύ τους. Όπως είναι λογικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις καταιγιστικές εξελίξεις στο σίριαλ «Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN που πρωταγωνιστεί ο Τάκης Βαμβακίδης. Ο τηλεοπτικός πατέρας του Μίλτου και του Θέμη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να πειράζει την γοητευτική Βεροιώτισσα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, υπάρχει μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους και μια φιλία τους κρατάει για πολλά χρόνια. Όπως εύστοχα σχολίασε και η Μάγδα Πένσου: «Πόντιος βλάχος και ντόπια - Η καλύτερη παρέα».

Δείτε φωτογραφίες:





1 σχόλιο:

  1. Ο Βαμβακίδης έκανε καμία δήλωση για την κόρη του την αναρχική που την συνέλαβαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ