Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελάχιστη ενίσχυση για την Α.Δ. Ημαθίας - Αποκαλυπτικό έγγραφο

Συνεδρίασε το συμβούλιο μεταθέσεων στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα, με σκοπό να καθορίσει τον αριθμό των εν ενεργεία Αστυνομικών που θα μετατεθούν ανά τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας. Σε πολλές διευθύνσεις η ενίσχυση του Αρχηγείου ήταν μηδαμινές, με
αποτέλεσμα την δημοσία καταγγελία εκ μέρους πολλών συνδικαλιστικών οργανώσεων. Δυστυχώς και στην περίπτωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, η ενίσχυση ήταν μικρότερη και άνευ προηγουμένου. 

Συγκεκριμένα, την περιοχή μας θα ενισχύσουν μόλις δύο (2) Αστυνομικοί (ένας αξιωματικός και ένας βαθμοφόρος ή αστυφύλακας), την στιγμή που άλλοι συνταξιοδοτούνται. Ένας νομός, όπως η Ημαθία, με εγκληματικότητα και ελλιπή Αστυνόμευση ειδικά στα χωριά του Δήμου, θα έπρεπε να τύχει μιας διαφορετικής αντιμετώπισης.


Προφανώς όμως, οι αρμόδιοι των μεταθέσεων είχαν διαφορετική άποψη. Τέτοιου είδους αποφάσεις εκτός του ότι αφήνουν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της επαρχίας υποστελεχωμένες, κρατώντας εκατοντάδες Βεροιώτες αστυνομικούς «αιχμάλωτους» στην Αθήνα, καταστρέφουν κάθε ελπίδα για τον εργαζόμενο οικογενειάρχη Αστυνομικό που περιμένει να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.



2 σχόλια:

  1. NA XERESTE TON MHXALAKH TON YPOURGO SAS ,,,POU TO 1998 ,,KSEGRAFTIKE APO THN HMATHIA KAI GRAFTIKE STHN ATIKH NA TON KATEBASH O SIMITIS STHN LISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XORHS TREKSIMO,,,SE PARAKALO BERIOTH MIAS KAI SE DIABAZOUME XRONIA MHN KSANAGRAFHS O HMATHIOTHS YPOURGOS ,,O ATHINEOS NA LES,,,AN KAI THA THN KANH PALH THN PATATIA O MIXALAKIS KAI THA TON DIOKSH KAI O KOULHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ήταν το πιο γερό βύσμα στην Ημαθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ