Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία «μάχονται» το Σάββατο για την κούπα στη Βέροια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Ο 34ος τελικός του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νέα Ιωνία θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα, με τη Βέροια την κατεξοχήν χαντμπολική πόλη, να είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τη μάχη για την
κούπα. Ο τελικός θα γίνει στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο στις 17:00, με την υποστήριξη του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3. Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντίπαλες για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο νικητής του 2019 και τη Νέα Ιωνία η νικήτρια του 2018 και 2017.

Θυμίζουμε πως είναι η τρίτη φορά που η «Μητρόπολη» του ελληνικού χάντμπολ φιλοξενεί τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, μετά το 2007 και το 2014. Προπονητές και παίκτριες των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει του τελικού, ευχαρίστησαν τον δήμο Βέροιας για τη φιλοξενία.
Για λόγους ασφαλείας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας θα προβεί το Σάββατο σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του αγωνιστικού χώρου. Συγκεκριμένα, από τις 14:00 έως και τις 20:00, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός φύσεως οχημάτων στην
οδό 16ης Οκτωβρίου, από την συμβολή της με την οδό Κ. Βάρναλη έως την συμβολή της με την οδό Βερόης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ