Quantcast

http://picasion.com/

Πάμε για Super League - Βάλτε νερό στο κρασί σας

Επιτέλους νίκη για τη Βέροια. Η ομάδα ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαν μέσα και μασούσαν σίδερα. Μέσα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο δύο γκολάκια! Από το 40' όμως μέχρι το 45' η «Βασίλισσα» έπαθε μπλακ άουτ! Σαν να μας υπνώτισαν. Χωρίς να το καταλάβουμε, φάγαμε δύο
γκολ. Φτού κι από την αρχή! Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θεσπρωτός μπήκε πιο δυναμικά, αλλά όσο περνούσε η ώρα, η Βέροια ισορροπούσε το ματς και προηγήθηκε μ' ένα ωραίο σουτ του Μπλέτσα. Μετά ο Γεωργιάδης έκανε διαχείριση του ματς και χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Πέτυχε και το τέταρτο γκολ και αντίο ζωή το έργο. 

Πάμε τώρα για το απόλυτο. Μετά την ήττα του Ιωνικού στην Ρόδο και την ισοπαλία της Νίκης με τον Ολυμπιακό, η Βέροια κρατάει την τύχη στα χέρια της. Κάνεις νίκες, κερδίζεις άνοδο στη Super League 2. Τόσο απλά! 

Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε θέλει ενότητα, συσπείρωση και να αφήσουμε όλοι στην άκρη τους προσωπικούς μας εγωισμούς. Έχουμε πόλεμο και σ' αυτήν την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Τα λάθη και τις παρεξηγήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, θα τα συζητήσουμε και θα τα λύσουμε όλα στο τέλος του πρωταθλήματος. Εκεί θα κάνουμε ταμείο!

Σημασία έχει η «Βασίλισσα» να βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών. Το επόμενο Σάββατο παίζουμε με την Ιεράπετρα στην έδρα μας. Η χθεσινή νίκη θα έχει αξία, μόνο αν νικήσουμε τους Κρητικούς. Γιατί διαφορετικά θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Θέλω νίκη και παίκτες που να γυαλίζει το μάτι τους. Μην τους αφήσετε να πάρουν ανάσα. Όχι ένα γκολ και πίσω άμυνα. Θέλω, όπως τον Θεσπρωτό, να είμαστε καταιγιστικοί! 

Όσον αφορά για τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί, ένα μήνυμα προς όλους. Βάλτε νερό στο κρασί σας. Η Βέροια δίνει μάχη για την άνοδο. Όχι άλλη εσωστρέφεια... 

2 σχόλια:

  1. MPRABO ALEFA SOSTA MYLAS ,H OMADAMAS PANO APO OLLA ,,NASE KALLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλεφα καλα τα λες. τωρα κελινουν ολα τα στοματα και παμε μονο για τις νικες γερα και δυνατα ομως και οχι σαν κυριες με γαλλικα και πιανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ